GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

VIDEO Scene șocante în București, în prima zi de Paște » Bătaie cu pietre și focuri de armă!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 06:52

Duminică, 19 aprilie, echipajele de poliție și jandarmerie din București au fost puse la grea încercare de către un grup de persoane din cartierul Rahova.

În Sectorul 5 al Capitalei, zeci de oameni nu au respectat interdicțiile impuse de autorități în perioada stării de urgență cauzată de criza COVID-19 și au ales să petreacă toți în același loc, ca într-o zi normală de Paște.

Ultima oră » Bilanț în România: 8.746 de cazuri de coronavirus » Aproape 2.000 s-au vindecat

Scandal în București, în prima zi de Paște » Bătaie cu pietre și focuri de armă

În jurul orei 20:45, s-a efectuat primul apel la 112, sesizându-se un conflict între mai mulți oameni. „La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și Jandarmi”, a precizat Poliția Capitalei.

După ce organele de ordine au intervenit, cetățenii recalcitranți au început să arunce cu diverse obiecte înspre polițiști și jandarmi, inclusiv cu pietre. Pentru a aplana conflictul, oamenii legii au fost nevoiți să tragă câteva focuri de armă. Nimeni nu a fost rănit, din informațiile care există până la această oră.

37 de persoaneau fost deja audiate în acest caz

FOTO Coronavirus în București - cele mai interesante cadre:

+45 FOTO

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri de actualitate:

Dan Puric, serie de declarații deplasate: „Au țâțele cât masa, unii beau energizante, cât să îi mai țină cordul? E o prostie cu 30 de minute de mișcare”

Aliuță îl ironizează pe Dan Alexa după lovitura primită de la Anamaria Prodan: „Eu îi dădeam un upercut de îi săreau pletele. Perversă de pe Târgu Ocna!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2020, 14:35

Puneti imagini de azi cu Spartacus Idolul femeilor, ca ieri era in forma , ca face revolutia si dinalea...i zis ca prima masina de polietie daca vine, o darama cu "fratii"lui ...az dimineata am vzt o poza cu el pe FB...puneti-o aici sa vada toata lumea cat de "busit"este Spartacus...ieri era mare "viteaj"ca drege ca face, ca bate/....azi dimineata era tot umflat la ochi si pansat....puneti poze cu el sa vada si celialti care vor sai urmeze sfaturile, si sa se dea viteji,,ca vor pati ca eriul lor, spartacus din Rahova...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează