GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  EDUCAȚIE FIZICĂ

Cristian Tudor Popescu se opune sportului cu mască: „Nu se poate așa ceva! E groaznic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 08:13 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 09:59

Cristian Tudor Popescu a criticat dur decizia luată de Ministerul Sănătății, care nu le permite elevilor să facă orele de educație fizică în sală fără mască, așa cum a propus Ministerul Educație.

Jurnalistul s-a arătat deranjat de hotărârea luată de instituția condusă de Vlad Voiculescu, despre care spune că „de trei luni de zile eu nu înțeleg atitudinea ministerului și ministrului sănătății. Nu înțeleg!”, și s-a dat pe el drept exemplu, spunând că i-a fost greu să joace tenis cu masca de protecție.

„Nu se poate așa ceva! Eu sunt vechi sportiv și sunt și actual. Am jucat tenis cu masca pe față. Este groaznic! Este foarte greu, mai ales când se umezește din cauza transpirației. Se udă masca și respirația devine dificilă, fragmentară.

Păi, ia să ne gândim puțin. Ați văzut, de pildă, handbaliști, în sală, la meci sau la antrenament purtând mască? Ați văzut la baschet? La volei? Se desfășoară competiții.. I-ați văzut la antrenament sau în sală purtând mască? I-ați văzut la tenis jucând tenis cu mască? Nu! Pentru că nu se poate așa ceva și știu foarte bine toți responsabilii în domeniul sportiv. 

Dacă este prea frig acum, mai așteptăm două săptămâni, după care ies elevii afară, fără mască, și fac sport cu distanțare fizică. Asta e soluția de bun-simț, nu să-i chinui pe copii în săli, așa cum pretinde Ministerul Sănătății”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

VIDEO  Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și: 

EXCLUSIV CTP l-a înțepat pe Ion Țiriac înainte de Simona Halep - Serena Williams: „A sărit din fundul grădinii cu o combinație de inutilitate și răutate”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  06 Martie 2021, 09:37

CTP a jucat tenis cu masca pe fata... asta spune multe despre el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează