GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI

Revoltător! Sportivi olimpici ruși, surprinși alături de Vladimir Putin la concertul de la Moscova » Și-au lipit litera Z pe piept!

Vladislava Urazova și Viktoria Listunova / Sursă foto: Twitter @TheMedalCount_
Vladislava Urazova și Viktoria Listunova / Sursă foto: Twitter @TheMedalCount_

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 11:30 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 12:02

Mai mulți sportivi olimpici ruși au fost surprinși la evenimentul de amploare organizat de Vladimir Putin pe stadionul Luzhniki din Moscova, prin care controversatul președinte al Rusiei a dorit să aniverseze 8 ani de când Rusia a anexat ilegal Crimeea.

Presa internațională a analizat în amănunt imaginile apărute la concertul de vineri, descoperindu-se astfel câteva detalii revoltătoare. Sportivi cunoscuți ai Rusiei au fost invitați de oficiali pe scenă, toți purtând pe piept litera Z, zimbol al invaziei rusești din Ucraina.

Gimnastele Dina și Arina Averina și alți patru patinatori artistici au fost primii sportivi identificați pe scenă, notează publicația Inside The Games. Dina Averina, 23 de ani, este medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, dar și multiplă campioană mondială. La eveniment au mai fost surprinse și Vladislava Urazova și Viktoria Listunova, două nume cunoscute din gimnastica artistică, medaliate cu aur la J.O. 2020. 

Cer expulzarea iubitei lui Putin! Ar fi vorba despre o fostă mare sportivă » A pozat nud: „Cea mai flexibilă femeie a Rusiei”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Cer expulzarea iubitei lui Putin! Ar fi vorba despre o fostă mare sportivă » A pozat nud: „Cea mai flexibilă femeie a Rusiei”

Ce semnifică litera Z de pe tancurile Rusiei

Litera Z a devenit simbolul susținătorilor lui Vladimir Putin. Pe multe dintre tancurile care au invadat Ucraina a fost remarcată litera Z, dar și alte semne, triunghiuri sau romburi.

Expertul militar Michael Clarke, citat de Sky News, a explicat posibila semnificație: „În cele mai multe cazuri, aceste simboluri reprezintă o anumită locație, comunică zona în care se deplasează, arată din ce unitate face parte vehiculul militar și către ce front se îndreaptă. Acestea semne se aplică cu scurt timp înaintea unui atac”.

Vladimir Putin, discurs pe cel mai mare stadion din Rusia!

Pe stadionul Luzhniki, cel mai mare din Rusia, a avut loc vineri un concert dedicat aniversării a 8 ani de când Rusia a anexat ilegal Crimeea de la Ucraina. Pe scena montată în mijlocul arenei și-a făcut apariția și președintele Vladimir Putin, care a folosit evenimentul pentru o nouă repriză de propagandă în favoarea războiului din Ucraina.

Sub câteva bannere mari, pe care era inscripționată litera Z, devenită simbol al agresiunii rusești, Putin a vorbit în fața la aproximativ 100.000 de oameni, despre care s-a scris că au fost convocați din universități sau de la locul de muncă pentru a umple stadionul.

Recent, un gimnast rus a șocat la etapa de Cupă Mondială de la Doha

La începutul lunii martie, gimnastul rus Ivan Kuliak (20 de ani) a șocat la etapa de Cupă Mondială de la Doha, Qatar. Și-a lipit pe piept un Z similar cu cel de pe tancurile rusești care au invadat Ucraina. Gestul a fost cu atât mai deplasat, cu cât în dreapta lui se afla chiar ucraineanul Illia Kovtun, câștigătorul probei.

Citește și alte știri de actualitate:

Războiul din Ucraina » Greșeala stupidă prin care cel mai bun lunetist din lume și-ar fi dat de gol poziția și ar fi fost ucis de ruși!

Răzvan Raț ajută refugiații din Ucraina, însă a rămas cu un gust amar: „M-a surprins răutatea românilor”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (9)
csaba
csaba  •  19 Martie 2022, 20:22

Cum zic sportivii ruși, sportul nu e politică, dar să te duci la putin cu litera Z pe piept ce este, la nicio competiție n-ar trebui să fie lăsați în niciun fel!!!

emil1986
emil1986  •  19 Martie 2022, 19:38
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 19 Martie 2022, 18:37

Revoltator e asta, adica vestul, nu ca Tusia a intrat in Ucraina dupa 8 ani cu 15.000 de decese in regiunea Donbass: https://www.gsp.ro/sporturi/altele/lia-thomas-un-trangender-658146.html

Esti pur si simplu ... idi0)t!!!!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  19 Martie 2022, 18:37

Revoltator e asta, adica vestul, nu ca Tusia a intrat in Ucraina dupa 8 ani cu 15.000 de decese in regiunea Donbass: https://www.gsp.ro/sporturi/altele/lia-thomas-un-trangender-658146.html

Vezi toate comentariile (9)
Comentează