GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Stupoare în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf! Ce a anunțat impresara: „Da, facem asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 13:57 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 14:41

Anamaria Prodan a vorbit despre cum decurge relația ei cu fostul soț Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că cei doi vorbesc constant. 

Anamaria Prodan: „Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris”

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. 

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta. 

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi? Laurențiu a fost doar o pradă ușoară. 

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată în față, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. NU va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos”, a explicat Anamaria Prodan conform Viva

+15 FOTO

Eu n-am verificat niciodată telefonul soțului meu, decât în momentele în care știam deja că are aceste apucături. Îmi spuneau toți oamenii din fotbal și îi spuneam: Pune mâna și șterge tu, ca să nu intru eu». Simplu! Copiii au stat lipiți. Copiii mei au știut secundă de secundă ce se întâmplă pentru că așa am crescut eu în familia mea. L-a prins cel mic cu amantele. La ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis „share location” pe telefon și l-a luat direct. Eu nici nu mă pricep. I-a luat telefonul și m-a sunat, când eu eram în Dubai: Mama, vezi că ăsta are o amantă sau ceva, că iar a luat-o razna
- Anamaria Prodan

Citește și: 

Anamaria Prodan îi răspunde dur lui Reghecampf: „Dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani” + renunță la tatuajele cu el: „Îmi fac un trandafir pe fața lui”

FOTO „Bea vodkă zilnic și umblă cu escorte!” » Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan l-ar fi calomniat în presa din Germania!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează