GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Survivor România! Ce probleme a acuzat + Robert Niță, propus spre eliminare: „Sunt veriga slabă”

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Survivor România! +35   FOTO
Roxana Ciuhulescu a plecat de la Survivor România!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 22:57 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 07:51

Roxana Ciuhulescu, consiliera lui Eduard Novak la Ministerul Tineretului și Sportului, a plecat de la show-ul Survivor România 2022, din cauza unor probleme medicale.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista participanților sunt mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să părăsească Survivor din cauza unor probleme medicale.

Roxana Ciuhulescu a ieșit din Survivor România

Înainte de consiliul de eliminare, producătorii au transmis că Roxana este eliminată pe considerente medicale. După ce a fost consultată de medic, acesta a decis că fosta vedetă de televiziune nu poate face față traseelor de joc din punct de vedere fizic.

+31 FOTO

Ulterior, aceasta le-a spus colegilor dă echipă că în trecut i-a fost extras lichid de la rotula stângă, iar de atunci are probleme.

„Sper că vă veți uni, că veți deveni o echipă și un suflet și veți lupta pentru victoriile care au fost furate de echipa Războinicilor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Am avut curajul de a veni aici, am suferit fizic și emoțional, dar a fost o experiență fabuloasă”, a fost mesajul Roxanei.

Roxana Ciuhulescu, 4.200 de lei pe lună la Minister vs 4.000 de euro pe săptămână la Survivor 

Gazeta Sporturilor a dezvăluit de 21 ianuarie că, pe perioada cât va lipsi pentru Survivor, ministerul a acceptat să-i „suspende raportul de serviciu” Roxanei Ciuhulescu, astfel că ea își va putea relua jobul imediat după ce va fi eliminată din concurs. 

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022” a fost răspunsul oferit de MS. Practic, un concediu fără plată, pe care ministerul l-a acceptat și îi oferă Roxanei Ciuhulescu posibilitatea de a-și relua poziția imediat cum va ieși din concurs și se va întoarce în țară. 

De ce a preferat Ciuhulescu să-și suspende postul din minister pentru a da curs ofertei din partea Survivor? Conform propriei declarații de avere, de la finalul anului trecut, ea a încasat pe anul 2021 un salariu lunar de 4.200 de lei, adică în jur de 860 de euro. În schimb, conform Playtech, pentru prezența la show-ul ProTV, Ciuhulescu se alege cu câte 4.000 de euro săptămânal. Practic, dacă ar rezista măcar o lună în concurs, atunci ar bifa de aproape 20 de ori mai mult decât remunerația de la Ministerul Sportului.

Robert Niță, propunere spre eliminare de la Survivor 2022

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, este propus spre eliminare, prin propunere directă, alături de Andreea Tonciu și de Otilia. Spectatorii vor fi cei care hotărăsc cine va pleca acasă, decizia urmând a fi anunțată în ediția următoare. 

Propunerea de eliminare a fostului fotbalist a fost făcută de Cătălin Zmărăndescu. „Are o problemă la spate, pe care a avut-o și în trecut. Nu poate trece într-o săptămână sau două. Nu văd cum poate ajuta echipă”, a spus Cătălin Zmărăndescu. 

„Mă așteptam. Vine nominalizarea din partea unui om cu o carieră sportivă incredibilă. Știe ce înseamnă o competiție. Așa cum am spus-o și eu la început. Acum, din punct de vedere sportiv, sunt cel mai slab component al acestei echipe. E normal să gândim în beneficiul echipei. În momentul de față, eu sunt veriga slabă din această echipă. E o decizie normală. Sunt împăcat. Așa a vrut Dumnezeu. Sunt lucruri pe care nu le pot controla”, a declarat Robert Niță.

Citește și: 

Fostă atletă, concurenta de la Survivor s-a iubit cu un fotbalist de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
guspi55
guspi55  •  25 Ianuarie 2022, 08:36

Prea bun dar nu-l vede nimeni.

elgabri
elgabri  •  25 Ianuarie 2022, 03:24

Ce e asta? nu prea am habar dar cand am auzit ce nume sunt acolo nu m as uita nici sa ma plateasca !!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Ianuarie 2022, 02:40

Scarba......multa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează