GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Tribunalul Cluj, decizie de ultimă oră în scandalul de adulter în care a fost implicat Ciprian Marica: „Dispunere de urgenţă”

Avocații din partea Anei Muntean, femeia alături de care Ciprian Marica a fost prins în flagrant la un hotel din Cluj, au cerut ca filmarea publicată de soțul înșelat să fie eradicată din mediul online. Au avut câștig de cauză. +9   FOTO
Avocații din partea Anei Muntean, femeia alături de care Ciprian Marica a fost prins în flagrant la un hotel din Cluj, au cerut ca filmarea publicată de soțul înșelat să fie eradicată din mediul online. Au avut câștig de cauză.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 16:26 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 16:47

Avocații Anei Muntean, femeia alături de care Ciprian Marica a fost prins în flagrant la un hotel din Cluj, au cerut ca filmarea publicată de soțul înșelat să fie eradicată din mediul online. Și au avut câștig de cauză.

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (...) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei.

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

Întâmplarea s-a petrecut în vara lui 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean e acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. Filmarea a fost publicată în primăvara anului precedent.

Ioana Marcu, femeia înșelată de Ciprian Marica

+5 FOTO

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali, furios pe FRF: „Gata, nu mai jucăm! Protest!”

Mărturii cutremurătoare ale gimnastelor abuzate de John Geddert: „A torturat fetițe timp de 30 de ani"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
ripensistu
ripensistu  •  27 Februarie 2021, 09:09

Un cocalar.

craiovenis
craiovenis  •  26 Februarie 2021, 22:06

Prin ce ai trecut in pat sau dupa publicarea casetei? Ca tot nu am inteles?Vorbesti nde parca tu si cu gagica erati la coada la sifoane, nu la ciocaneala...

ijohn
ijohn  •  26 Februarie 2021, 21:06
Postat de 21lva pe 26 Februarie 2021, 18:51

daca intelegeati decizia aia a tribunalului nu ati mai fi publicat articolul asta. dar cum sunteti niste ji go dii ahtiate dupa clickuri, ati facut exact pe dos.

Ce sa le ceri ? Si *** i i de la pr ost tv care au dat stirea dupa ce oamenii aia se impacasera, au familie, copii , parinti, frati ... tzara de *** ... iar despre taranii care se uita la stiri din astea si judeca , no comment.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează