GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TENIS

GALERIE FOTO Ana Bogdan, vacanță de vis după primul titlu din carieră! Imagini incendiare cu frumoasa jucătoare

Ana Bogdan, Foto: Instagram @_ana.bogdan_ +48   FOTO
Ana Bogdan, Foto: Instagram @_ana.bogdan_

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 16:46 / Actualizat duminica, 14 august 2022 16:48

Ana Bogdan (29 de ani, 63 WTA) se relaxează într-o mini-vacanță, alături de iubitul ei, pilotul Simone Tempestini, după ce a câștigat primul titlu din carieră.

Jucătoarea de tenis a postat noi fotografii pe profilul personal de Instagram și arată că se simte foarte bine, iar la descriere a scris: „Duminică, zi de distracție”.

+44 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @_ana.bogdan_

Imagini spectaculoase din vacanța Anei Bogdan

„Ești foarte frumoasă”, a scris un fan în comentarii, „Se pare că a fost o zi frumoasă și relaxantă pentru tine”, a zis altcineva.

Deși se află în vacanță, Ana Bogdan nu a renunțat la antrenamentele fizice. Aceasta a postat o poză la InstaStory, în care aleargă.

+44 FOTO

Ana Bogdan, mesaj special de ziua lui Simone Tempestini

În urmă cu două zile, Ana Bogdan și Simone Tempestini au sărbătorit ziua de naștere a pilotului de raliuri, iar românca i-a transmis un mesaj special.

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai adus atâta bucurie și iubire, pentru că mi-ai făcut viața atât de frumoasă și amuzantă, îți mulțumesc că m-ai făcut o persoană mai bună pe teren și în afara lui și pentru că ești jumătatea mea cea mai bună. Sunt norocoasă, norocoasă, norocoasă! La mulți ani, iubire”, a scris Ana Bogdan pe Instagram.

Ana Bogdan și Simone Tempestini formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din sportul românesc.

Citește și:

Cum arată cotele înainte de Halep - Haddad Maia » Pentru ce luptă Simona în finala WTA Toronto

Fanii râd de Manchester United » Cele mai tari meme-uri după umilința din Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
aberescu
aberescu  •  15 August 2022, 14:15

O sportivă + un sportiv = doi neuroni

BoiCuCaru
BoiCuCaru  •  15 August 2022, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Kanessa
Kanessa  •  15 August 2022, 10:26
Postat de simplusuporter76 pe 15 August 2022, 00:07

Daca e asa frumoasa de ce si-a pus bot d-asta de ratza? Mai bine facea ceva la nasul vulturesc. Sau poate urmeaza. Si hey oamemii de la gsp. La astfel de articole asa comentarii. Dacă dati poze de plaja cu idei de frumusețe o sa va raspundem tot asa. Pe când veti face un pic de efort sa faceti continut de calitate? De ce nu mergeți sa faceți un interviu cu Ana. Sa vedeți niște antrenamente, sa dezvăluiți cititorilor cum e cariera (la apus) a unei tenismene așa și așa. Să vedem daca e greu ce e greu cum se descurca etc. Asta ar fi jurnalism. Nu să preluați niște poze de pe insta și sa recirculati știrea ci tempestini. Alt mare campion btw

Cam acrii strugurii mai de sus nu, simplusuporter76? Mă gândesc că tu ești o valoare nedescoperită, un diamant neșlefuit...pe ce culmi înalte ai pășit tu în viață? Cu ce realizări epocale sau descoperiri esențiale te lauzi? Tu și neamul tău sunteți așa perfecți?? De o frumusețe ruptă din soare?? Sunt doi oameni care își petrec vacanța împreună...fiecare muncește cat poate de bine în domeniul său, iar sportivii de performanță să știi că fac anumite sacrificii deloc ușoare plus că antrenamente peste antrenamente nu sunt o rutină atât de plăcută și la modă. Lasă invidia românească și caută mai bine bârna din ochiul tău decât să observi paiul din privirea altuia!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează