GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Viața Mihaelei Borcea la 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea: „Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ceea ce am făcut”

Viața Mihaelei Borcea la 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Foto: Facebook +25   FOTO
Viața Mihaelei Borcea la 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 16:57 / Actualizat joi, 04 mai 2023 17:02

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela, femeia care i-a dăruit doi băieți și o fată, timp de 22 de ani, din 1988 până în 2011. Chiar dacă au divorțat, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul copiilor și de dragul afacerilor.

Prima soție a lui Cristi Borcea are o poveste impresionantă de viață. Mihaela Borcea a avut o adolescență grea, căci a fost nevoită să muncească de la 16 ani pentru a-și ajuta părinții bolnavi. Visa să devină asistentă medicală, însă totul s-a năruit în ultimul an de liceu, când a făcut hepatită. Ulterior, ea a pornit pe un nou drum, spre o carieră de afaceri.

+21 FOTO

Mihaela Borcea a avut o adolescență grea. A muncit de la 16 ani

„Eu am vrut să urmez liceul sanitar, dar în ultimul an de școală am făcut hepatită. Eram la bunici la țară. Am întrerupt tot și viața mi s-a deviat către altceva, către ce mai rămăsese dintre opțiunile mele. A trebuit să urmez un economic, Liceul Economic 2, care era cel mai bun pe acest profil. Dar tot mă învârt în zona de sănătate, îmi place foarte mult”, a povestit ea într-un interviu pentru Cancan.

În 1988 s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea, care avea să îi schimbe radical viața. Împreună au trei copii, pe Melissa, Angelo și Patrick. În 2011 au ajuns la divorț, dar drumurile lor nu s-au separat definitiv, căci ea a ajuns manager la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp.

Mihaela Borcea conduce hotelul din Olimp

Începe sezonul estival pe litoralul românesc în curând, așa că Mihaela Borcea e la Olimp, pregătește hotelul alături de anagajații ei. 

„Am făcut două piscine. Avem cu apă sărată, terapeutică. E o piscină desenată personal de mine. Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ceea ce am făcut. Investițiile sunt majore, altfel cum poți oferi confort și să meargă o afacere? Și anul acesta venim cu noutăți, o să avem piscina încălzită, avem una și pentru copii, cu un joc înăuntru, Caracatița, cu tobogane. Am creat un loc de joacă și pentru copii. Standardul hotelului s-a ridicat. E un hotel normal, de trei stele, pentru toată lumea”, a mai zis fosta soție a lui Cristi Borcea despre afacerea pe care o conduce.

+21 FOTO

Mihaela și-a refăcut viața, după divorțul de Cristi Borcea

Cei care o ajută sunt băieții ei, căci Melissa, fata sa, studiază în SUA. „Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Sunt fericită”, a explicat Mihaela Borcea, care de mulți ani de zile are o relație cu Sorin Rap, fostul ei șofer.

Cei doi nu au însă planuri de căsătorie. „Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii fericit, nu contează un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem”, a încheiat Mihaela Borcea.

Citește și:

Andreea Raicu a povestit de ce s-a despărțit de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”

„Shakira nu scapă” » Planul lui Pique la Miami, după bătaia cu fratele artistei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  04 Mai 2023, 18:25

"care de mulți ani de zile are o relație" Anii de zile sunt mai lungi decat anii de luni? Da, pentru ca 365>12.

VanBasten
VanBasten  •  04 Mai 2023, 18:19

"femeia care i-a dăruit doi băieți și o fată, timp de 22 de ani" De aici se intelege ca femeia asta a nascut constant timp de 22 de ani, lucru remarcabil daca stam sa ne gandim ca nasterea este totusi un proces de durata relativ scurta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează