GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  OPERAȚIE

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, regretă enorm o operație estetică: „N-aș mai face așa ceva niciodată”

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 08:04

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, a luat o decizie drastică, pentru a reveni la formele fizice pe care le avea altădată. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a făcut o intervenție de micșorare a stomacului, iar acum se află în perioada de recuperare.

Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum se simte acum, în urma intervenției, dar și ce interdicții i s-au stabilit.

Intervenția prin care a trecut blondina se numește „plicatură gastrică”. Spune că se simte bine în general și are doar o ușoară senzație de jenă și durere de cap.

„Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul.

Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe”, a transmis Vica Blochina pe Instagram, dezvăluindu-le fanilor despre operația la care a fost supusă.

Vica Blochina are permisiunea de a se alimenta doar cu lichide, dar nu mai mult de 2 litri pe zi. „Sunt încă îmbrăcată cu cămașa până fac primul duș, n-am voie până se scot drenele din mine, mărgelele cum zic eu, dar mă simt foarte bine.

Am avut o intervenție chirurgicală care se numește plicatură gastrică, pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Stomacul nu s-a tăiat, s-a micșorat”, a mai povestit Vica Blochina fanilor.

+37 FOTO

Vica Blochina a regretat alte intervenții estetice

Vica Blochina a mai apelat în trecut la alte intervenții estetice pe care acum le regretă. Fosta balerină a suportat dureri cumplite din cauza acestor schimbări.

„Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificile, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face. N-aș mai face transfer de grăsime în fese niciodată. Am fost într-un reality-show și aveam nevoie de conținut.

De nebună ce am fost, m-am dus să mă operez. Acum îmi pare rău. A fost foarte dureroasă intervenția, mi-a fost foarte rău. Niciodată nu aș mai repeta experiența”, a declarat blondina, invitată fiind în emisiunea ”La Măruță”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
naicool
naicool  •  27 Mai 2023, 19:24

Gsp, pe cine intereseaza ce face femeia asta?! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  27 Mai 2023, 19:16
Postat de Vic_5864 pe 26 Mai 2023, 22:10

Trebuie sa dai jos cel putin 5-7kg.

Nea Piti e de vina. Pune-0 bre, la slăbit!

domprofesor
domprofesor  •  27 Mai 2023, 14:10

CE PARSIVA - SI-A MICSORAT STOMACUL DAR SI-A MARIT *** - TOT MAI CAUTA MILIONARI ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează