GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANCHETĂ

Fiul unui milionar, acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soția-vedetă a unui fotbalist român

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 12:50 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 13:29

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea. Acesta ar fi folosit baza de date ca să caute date despre cântăreața Vlăduța Lupău, soția lui Adrian Rus, trecut pe la CFR Cluj.

Inculpatul, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, cu o avere de aproximativ 180 de milioane de euro, e acuzat că ar fi participat la o percheziție a Poliției și avea acces la bazele de date MAI, potrivit g4media.ro.

A căutat în bazele MAI date despre Vlăduța Lupău

Potrivit Parchetului Tribunalului Bihor, Victor Micula ar fi folosit baza de date a Ministerului Afacerilor Interne pentru a căuta date confidențiale despre Vlăduța Lupău, o cunoscută cântăreață de muzică populară, soția lui Adrian Rus (26 de ani), fostul portar de la CFR Cluj, și nașa lui Adrian Păun, extrema clujenilor.

+40 FOTO

În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesa nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea
- Parchetul Bihor către G4media.ro

Fiul unui milionar, acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soția-vedetă a unui fotbalist român
Adrian Rus și soția lui, Vlăduța Lupău

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Poveste incredibilă a unui campion din Liga 1: „Președintele ne certa cu pistolul la brâu” + transferat după evoluțiile din Football Manager

Transfer de titlu la CFR Cluj » Dan Petrescu i-a adus înlocuitor lui Mihai Bordeianu!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
808511093230734
Gheorghe Adrian  •  22 Octombrie 2020, 09:14

Fata asta numai probleme creaza. Pacat ca are voce dar este usoara de minte. El nu a cautat date despre ea degeaba. Avea relati menstruale cu ea sigur. La fel ca si sotia lu Marica....fete cuminti ce sa zic. Pacat de frumusetea lor.Cu barbat acasa umbla dupa incalceli. Asata este Romania in care traim azi. Dl. Milionaras a atins-o sigur nu a scapat saraca. Este un proverb care zice: Broasca mica, casca gura mare. Iar pe sticla sunt fete de treaba. Adevarul dupa ani de zile iese la suprafata...asta nu trebuie sa uite domnisoarele "vedete". Concluzie: Vai de capsorul ei. Femeie usoara.

bubunika
bubunika  •  21 Octombrie 2020, 13:46
Postat de dodo001 pe 21 Octombrie 2020, 12:04

Peste o zi este meciul CFR-ului din grupele Europa League iar voi astfel de articole produceti. Mai ziceti ca sunteti impartiali si ca nu tineti doar cu echipele din Capitală. Daca era Fcsb sau Dinamo in Europa, incepand de luni ne tocati cu 10 articole pe zi legat de ce fac jucatorii, ce mananca, ce spune unul sau altul, echipa adversa, strategii. Ranchiuna la greu, mai ales ca de la CFR nu primiti cazare si diurna gratis, ce amintiri cand ciobanul era darnic! Așa ne-o aratați pe Vlăduța Lupău, femeie frumoasă ce-i drept, ne mai clătim ochii, daca altceva nu putem. Poza cand apare umedă ...de la ploaie e tare rau de tot.

Aveti ce meritati...

briceag
briceag  •  21 Octombrie 2020, 13:14
Postat de Florea Paun pe 21 Octombrie 2020, 12:40

Si eu care credeam ca santeti oripilati de faptul ca orice babuin cu bani ne poate cauta in bazele de date ale unei institutii.Si se cautau date nepublice.Pilitia are despre oricine niste chestii.Suspect ca trage pe nas, santajabil cu...risc de evaziune fiscala...scandaluri...

E vorba de evidenta carnetelor de sofer! Cam asta o fi cautat, sa vorbeasca cu rudele ei sau chiar sa ii gaseasca direct numarul de telefon. Poate un mail, ceva.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează