GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FILM

VIDEO Dat în urmărire de România, fugarul Dragoș Săvulescu joacă în filme americane! Cine e femeia superbă care produce pelicula

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 17:28 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 17:57

Dragoș Săvulescu, fost finanțator la Dinamo, este dat în urmărire internațională de Ministerul Justiției din România, care nu a reușit să convingă Guvernul Italian să îl extrădeze. Săvulescu își vede de viață, iar acum apare într-un scurtmetraj (vezi trailerul mai jos), informează Libertatea

  • Filmul are 23 de minute, se numește „A Way Out”, este filmat în Los Angeles și a fost lansată pe 1 noiembrie 2020 în SUA, fiind filmat, cel mai probabil în această toamnă, când România se duela cu Italia pentru custodia fostului finanțator de la Dinamo;
  • Dragoș Săvulescu joacă rolul unui bărbat înalt și misterios în pelicula care urmărește traseul unei tinere care fuge din casa părinților ei din Los Angeles. 
  • Regizor este kosovarul Blerim Gjoci, iar producătoare este soția lui Săvulescu, Angela Martini, model albanezo-elvețian (galerie foto)
+38 FOTO

VIDEO TRAILER Dragoș Săvulescu este cel cu fața însângerată 

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. Omul de afaceri stă alături de superba Angela Martini în Italia. 
  • Pedeapsa fostului acționar dinamovist a fost redusă cu trei ani de Ministerul de justiție din Italia, iar Săvulescu ar mai avea de ispășit 2 ani, 5 luni și 28 de zile. Pe care justiția italiană consideră că Dragoș Săvulescu trebuie să îi ispășească în Peninsulă, fiindcă are afaceri și apartamente închiriate.

Citește și: 

GALERIE FOTO „Vi se pare atât de incitant?” » Sexy-avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”

Problema simplă de matematică care a devenit virală în Spania: „98% nu dau răspunsul corect”

FOTO Iubita unui fost jucător al Barcelonei a vrut să își surprindă fanii cu o poză sexy la duș, dar nu și-a dat seama de penibil: „Și-a pierdut mințile?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  27 Noiembrie 2020, 09:21

/

creeperno
creeperno  •  26 Noiembrie 2020, 22:46

Sa mearga in sua si sa-i traga swatul una ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  26 Noiembrie 2020, 18:16

Ok, nu este interesant ca e mare actor si cu bimbonela lui cu pepeni gonflati. Ce ma deranjeaza este ca ziaristii astia de la noi(cam cum si pampalaul asta e actor), deci ziaricii, il numesc: "Omul de afaceri....". Dupa ce mai sus mentioneaza ca: "a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro". Deci, mai ziarici, nu poate fi om de afaceri, dar este, cu siguranta un mare .... INFRACTOR! Bine, nu a fost niciodata om de afaceri, cum nici Becali George NU este om de afaceri, dintr-un singur motiv: NU STIE SA FACA AFACERI! Samsar, infractor, abuzator, crima orgranizata, DA, asta da! Si zice si justitia italiana asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează