GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TEST

Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test de COVID-19

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 14:20

Omul de afaceri Viorel Cataramă a primit rezultatul și celui de-al treilea test pentru COVID-19. Acesta fost negativ. 

„Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negative”, a declarat Viorel Cataramă, pentru revista VIVA!.

Dosar penal pentru Cataramă

Parchetul Judecătoriei Urziceni a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele lui Viorel Cataramă. 

Omul de afaceri care a vrut să cumpere clubul Dinamo a mers în comuna Bărbulești, din județul Ialomița, cu gândul de a se îmbolnăvi deliberat cu COVID-19. Cataramă a declarat zilele trecute că vrea să se expună la coronavirus pentru a demonstra că pandemia este de fapt o conspirație. 

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui. Voi demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale au fost o mare eroare. Cei vinovați vor răspunde” 
- Viorel Cataramă

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ministrul Sănătății a avansat datele la care s-ar putea redeschide plajele și terasele: „Vară de încercare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
112123769319331
Andrei Tirighie  •  23 Mai 2020, 13:38

pt. a minimaliza virusul corona, în loc de a se pipăi pe străzi cu posibili infectați, d-l cataramă trebuia să presteze muncă patriotică la matei balș,unde ar fi putut, fără echipament de protecție, să presteze muncă de asistentă sau om de serviciu.

635206530404128
May Ramos  •  22 Mai 2020, 05:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1033810140009614
Pernes Arin  •  21 Mai 2020, 11:11

Covidut are prestanta lui...nu ataca toti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează