GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  UCRAINA

Vitali Klitschko a răbufnit când a auzit ce trimite Germania ca ajutor militar: „Ce urmează, perne?”

Vitali Klitschko, 50 de ani, fost campion mondial la box
Vitali Klitschko, 50 de ani, fost campion mondial la box

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 21:05

Germania va livra 5.000 de căști militare Ucrainei, a anunțat ministrul german Apărării Christine Lambrecht, în condițiile în care Berlinul a fost criticat dur de Kiev pentru refuzul de a trimite arme în țara est-europeană.

„Am primit o scrisoare de la ambasada Ucrainei în care ni se cerea ajutor militar, căști mai precis”, a explicat Lambrecht, conform Reuters. „Vom trimite 5000 de bucăți ca un mesaj clar: suntem de partea voastră”.

În condițiile în care Statele Unite ale Americii și Marea Britanie au accept să livreze un ajutor militar substanțial, Germania a refuzat în mod repetat să trimită „arme letale” în Ucraina, țara est-europeană care este amenințată direct de un război cu Rusia.

Rusia a masat peste 100.000 de soldați pe granița cu Ucraina și a provocat direct Vestul, cu mai multe manevre militare de amploare pe care specialiștii le „citesc” drept semnele unei invazii.

Vitali Klitschko: „Trebuie să fie o glumă”

Vitali Klitschko, 50 de ani, fost campion mondial la box, care a locuit ani buni în Germania, a catalogat drept „o glumă” cele 5.000 de căști promise de nemți.

„Comportamentul guvernului german mă lasă fără cuvinte. Ministerul Apărării probabil nu și-a dat seama că noi ne confruntăm cu o armată rusă perfect echipată, care poate intra oricând în Ucraina. Ce or să ne trimită data viitoare? Perne?”, a răbufnit Klitschko, care este primarul capitalei Kiev.

Cum a ratat Ioan Niculae 1 milion de euro de la Becali: „A refuzat și nu s-a mai făcut nimic”

Arsene Wenger a numit jucătorul care va domina fotbalul în următorii ani: „El e noul Pele! Va câștiga Balonul de Aur”

Playtech: PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...


Comentarii (14)
mellye
mellye  •  29 Ianuarie 2022, 08:25
Postat de steaua.libera pe 27 Ianuarie 2022, 10:00

Dreptul international e legea dupa care se guverneaza relatia dintre state, teritorii samd. Pare ca faci ciorba.

Ciorba faci tu , ideea este ca noi nu am avut drepturi internationale atunci cand *** astea neau luat Cernautii si Insula Serpilor . Iar noi am mai facut 2 greseli , in primul raboi am fost cu rusii si am pierdut , iar in al doilea cu nemtii si am pierdut . Ukraina nu este membra nato asa ca ar trebui sa ne vedem de saraciile noastre .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Ianuarie 2022, 10:00
Postat de mellye pe 27 Ianuarie 2022, 08:41

N-au niciun drept international , la fel cum nici noi n-am avut cu Cernauti si Insula Serpilor . Sa se descurce rusnacii cu tatarii intre ei .

Dreptul international e legea dupa care se guverneaza relatia dintre state, teritorii samd. Pare ca faci ciorba.

mellye
mellye  •  27 Ianuarie 2022, 08:41
Postat de steaua.libera pe 27 Ianuarie 2022, 08:14

E vorba de drept international, my friend. O tara (oricare ar fi ea, condusa sau nu de derbedeul planetei) nu are voie sa atace integritatea teritoriala, suveranitatea și independenta altui stat. In caz contrar, tarile celelalte vor apara statul atacat. E ca si cum maine ne-ar ataca rusii, iar vecinii nostri ar zice ca tine "ce m-as bucura sa-i faca praf". Mentalitatea asta tradeaza 2 aspecte: incultura crasa si mioritica deja "sa moara capra vecinului".

N-au niciun drept international , la fel cum nici noi n-am avut cu Cernauti si Insula Serpilor . Sa se descurce rusnacii cu tatarii intre ei .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează