GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TELENOVELĂ

Răsturnare în telenovela momentului! Wanda Nara și gestul lui Mauro Icardi care a schimbat totul: „N-am mai primit niciodată așa ceva. Te iubesc!”

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au împăcat +49   FOTO
Wanda Nara și Mauro Icardi s-au împăcat

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 09:29 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 09:49

Wanda Nara (34 de ani) și Mauro Icardi (28) s-au împăcat până la urmă, după ce au fost la un pas de divorț.

Telenovela dintre agentul de jucători și atacantul lui PSG pare că s-a încheiat.  Wanda se îndepărtase de Icardi după ce a descoperit în telefonul acestuia un mesaj obscen , dar se pare că acum l-a iertat și cei doi s-au împăcat.

FOTO Wanda Nara și Mauro Icardi s-au împăcat

+45 FOTO

Wanda a postat pe Instagram o fotografie alături de Mauro și un mesaj în care anunțat că cei doi formează din nou o familie, deși au fost la un pas de divorț.

„Fotografiile pe care le-am postat în ultimele luni arătau ce bine ne simțeam și cât de fericiți eram împreună. După ceea ce s-a întâmplat, am fost foarte rănită. I-am cerut divorțul lui Mauro în fiecare zi de atunci. 

Când el și-a dat seama că nu mai există cale de întoarcere, mi-a zis că despărțirea e singura soluție pentru a scăpa de durere. Am vorbit cu avocați și în două zile Mauro a acceptat toate condițiile și am semnat un acord.

În ziua următoare mi-a trimis o scrisoare, așa cum nu mi-a scris nimeni niciodată și mi-a zis: «Ți-am dat totul și ai tot. Sper să fii fericită pentru că asta mă va face fericit».

Atunci mi-am dat seama că pot avea orice, dar nu am nimic dacă nu sunt împreună cu el. Sunt convinsă că această perioadă dificilă ne-a întărit ca familie și cuplu. Important este că amândoi am avut ocazia să punem capăt poveștii noastre de 8 ani, dar, cu sufletul obosit de la atâta plâns, ne-am ales din nou unul pe celălalt. Te iubesc!”, a scris Wanda pe Instagram.

În trecut, Wanda Nara a avut o relație cu Maxi Lopez, alături de care are trei copii. Fotomodelul l-a părăsit pe acesta pentru Mauro Icardi, în 2013. Cei doi au împreună două fete.

+45 FOTO

Citește și: 

Anamaria Prodan, noi declaraţii de impact despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Își va pierde și ultima fărâmă de respect!” + „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez”

Mesaj special de la Marco Dulca pentru Miki Buzărnescu: „Există încă speranță”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  26 Octombrie 2021, 11:49

Asa e cu *** sunt bubu la capusor,dar nici el nu e departe. Se vrea stire de sport dar e can-can.La ce bun habar nu am in afara de a indica nivelul scazut de educatie,aproape de zero.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează