GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  ORA 19:55

ANTENA 1 a luat Liga I, după echipa naţională şi Cupa României

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

După două ore de negocieri, în jurul orei 12:30, reprezentanţii Antena 1-RCS au ajuns la un acord cu Liga Profesionistă de Fotbal şi vor semna contractul de televizare a partidelor din Liga I, susţin surse din cadrul Ligii. Mai multe detalii află de la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  09 Aprilie 2008, 20:14

@ lentini Bine ca nu au castigat boom.Bine ca a castigat RCS.Aceeasi prorcarie cu alt nume.Noi astia care nu suntem abonati la Digi ce ne facem?Sau persoanele care sunt abonate la Dolce si Upc sa zicem ce vor face ?O mizerie mare oricum .Pana la urma punem mana si ne uitam la altceva decat la mizeriile ligii 1 .

 •  09 Aprilie 2008, 19:52

Aruncati cu banii sa cumparati tot si la copilul ala de la Vreau sa fiu vedete nici in ziua de astazi nu i-at dat banii ( 10000 euro ) Excroci ordinari. RUSINE .

 •  09 Aprilie 2008, 19:30

Pe cate posturi de televiziune se va transmite Liga I din sezonul viitor??? Ca daca va pastra Antena 1 2-3 optiuni si restul le da pe Digi TV am pus-o, ca nu mai vedem si noi fotbal ca toata lumea.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează