GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  ORA 19:55

Copilotul Bogdan Lobonţ

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Duminică dimineaşă s-a oficializat parteneriatul de imagine dintre Bogdan Lobont şi piloţii care concurează în Cupa Mitsubishi Lancer. Ploaia i-a dat posibilitatea lui Jarkko Miettinen să facă o serie de derapaje extrem de spectaculoase, care l-au făcut pe Lobby să înţeleagă ce înseamnă o cursă şi cît de dificile sînt manevrele pe care le face un pilot profesionist.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  07 Aprilie 2008, 08:11

Cocoooo....!!! Fratele meu, mai citeste, mai intreaba si tu cine este si cum piloteaza MIETTINEN. Mi-ar placea sa te ia langa el la un drift pe un macadam si sa mai fie si prin padure. Atunci sa te vad cum cauti patentul sa scoti chilotii din c.u.r !!! Crede-ma stiu ce spun !

 •  07 Aprilie 2008, 00:19

blat penibil!!!

 •  06 Aprilie 2008, 22:30

Cind Lobont facea derapaje d'astea, Mietinnen umbla in picioare pe sub masa. Stati linistiti. Pai cind era la Rapid facea raliuri adevarate, nu vrajeli d'astea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează