GSP SPECIAL  »  STIRILE SPORTIVE A1  »  ORA 19:55

Simona Pătruleasa la maxim

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Ştirilor Sportive ale Antenei 1, a participat la o şedinţă foto incendiară pentru numărul din aprilie al revistei Maxim. Aceasta a vorbit despre activităţile pe care le are în timpul liber, atunci cînd nu prezintă ştiri sportive, şi despre şansele României la Campionatul European. Află mai multe de la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
 •  22 August 2008, 23:47

mie imi place sa fac 5ec5 0ra1 pe bani... l-am 5upt si pe MIrcea Radu si i-a placut, ia intrebati-l... a fost bine sau nu !!! apropos, mama mea , ca si mine dealtfel, e o panarama...

 •  22 August 2008, 23:45

am auzit ca pe Patruleasa a lovit-o Mircea Radu... asa ca intre colegi! E chiar asa de buna de mor astia dupa ea, sau pur si simplu e doar talentata? Mie unul, nu mi se pare mai buna decat alte disperate de pe la noi...

 •  23 Iunie 2008, 16:03

chiar nu se ocupa nimeni de site-ul asta !?!? nimeni cu bun simt ?!?!?! cum puteti sa publicati asa aberatii !?!? Gazeta e un ziar respectabil... nu sunt de parere ca tre' sa-o promovati pe toti nesimtitii !!! mi se pare RUSINOS !!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează