GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  IN MEMORIAM LUI NICOLAE DOBRIN

Bani pentru disco

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Dupa un meci cistigat in 1999, Mutu si Neaga s-au rugat de Dobrin pentru a le da bani de distractie. La primul salariu, banii le-au fost opriti. O intimplare hazlie, care l-a avut in prim-plan pe marele Nicolae Dobrin, s-a petrecut in toamna anului 1999. Dupa un meci cistigat pe teren propriu in fata Petrolului Ploiesti, scor 3-1, vedetele echipei, Adrian Mutu si Rica Neaga, s-au prezentat in fata blocului din centrul Pitestiului, in care locuia "Printul din Trivale", antrenorul de atunci al lui FC Arges.

Cei doi, dornici de distractie, dar fara nici un ban in buzunar, au inceput sa strige catre fereastra apartamentului de la etajul doi. "Nea Gicule, nea Gicule, da-ne si noua bani sa mergem la discoteca!", au zbierat cei doi. Nu era prima data cind apelau la aceeasi metoda de a face bani. "Nu va dau, pentru ca nu-i mai vad de la voi! V-am mai dat, dar mereu uitati sa mi-i returnati!", a venit raspunsul lui Dobrin. Totusi, intre timp, "Giscanul" ii facuse deja semn sotiei sa-i aduca banii. Dar nu a cedat usor, chiar daca era implorat de Mutu si de Neaga. "Nu va mai rugati de mine! Nu primiti nimic!", le spunea Dobrin, facindu-i astfel sa astepte mai bine de 30 de minute sub geam.

In cele dim urma, nea Gicu a cedat si le-a dat milionul celor doi favoriti ai sai. Cum se astepta, acestia au uitat sa-i returneze banii, dar le-a facut o surpriza: la finalul lunii, cind au venit sa-si incaseze salariul, le-a oprit banii pe stat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează