GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  ZIAR DEDICAT MEMORIEI LUI NICOLAE DOBRIN

"Era Dumnezeu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Fostii colegi ai lui Dobrin sint socati de disparitia "Giscanului", despre amintirea caruia au vorbit printre lacrimi. Disparitia lui Dobrin a socat intreaga lume a fotbalului romanesc. Fosti colegi sau prieteni au vorbit cu vocea scazuta despre trecerea la cele vesnice a "Giscanului". Lita Dumitru a izbucnit in plins dupa primele cuvinte rostite despre fostul sau coleg si, cutremurat, n-a putut lega decit doua fraze: "Era un Dumnezeu pentru toti! Viata e a naibii de dura si ma doare sufletul ca a luat un baiat asa exceptional! Condoleante familiei!". Angelo Niculescu, antrenorul "nationalei" de la Mondialul din '70, unde pitesteanul nu a jucat, si-a amintit ca "Dobrin a fost un jucator fabulos, un tip foarte inventiv, spiritual si ingenios. Gasea rezolvari incredibile ale unor faze. Plecarea lui dintre noi e o mare drama".

Coleg de camera cu Gicu la reprezentativa, ploiesteanul Mihai Mocanu a fost bulversat de veste: "Am debutat la lot in acelasi meci cu Dobrin, la Ludwigschaffen, cind am pierdut cu 1-0 in fata Germaniei Federale. Dincolo de gazon era un baiat echilibrat, mergeam deseori impreuna cu familiile la cite un spectacol ori la o terasa, cind timpul liber ne permitea". Nici lui Culae Lupescu nu-i venea sa creada: "Am mers in martie sa-l vad la spital, in Bucuresti. Era inca bine. Imi pare rau pentru ca a plecat dintre noi. Cind juca Dobrin, parca dansa cu mingea! Am pierdut un prieten exceptional si un mare fotbalist".

"Imi pare teribil de rau. A fost un talent iesit din comun si un om admirabil. Din pacate, destinul isi urmeaza cursul nemilos"
Mircea Dridea

"E o pierdere uriasa. A fost un caracter ales si nu cred ca a avut vreodata un dusman. Il stiu de cind era pusti"

Dumitru Dragomir

"Am sperat cu totii pina in ultima clipa ca nu se va intimpla drama cu Dobrin. L-am cunoscut personal. Era un om cu un suflet incredibil"
Florin Prunea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează