GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  RĂZVAN LUCESCU L-A ANTRENAT PE NEŞU LA NAŢIONALĂ

Răzvan Lucescu: "Neşu a fost şi rămîne un luptător!"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 22:11

Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mihai Neşu doar la prima reprezentativă, dar a rămas impresionat de caracterul fotbalistului


Mihai Neşu şi Răzvan Lucescu s-au întîlnit de cîteva ori, la acţiunile primei reprezentative cînd actualul antrenor al Rapidului era selecţionerul României. De ajuns ca antrenorul să fie impresionat de caracterul bărbatului de 28 de ani.

"În reportajul Gazetei Sporturilor îl regăsesc pe Mihai aşa cum era cînd nu avea nici o problemă. Forţa lui vine din frumuseţea caracterului său. Atunci cînd nu juca era foarte apropiat de echipă, total diferit faţă de alţi jucători care sufereau, la el nu se simţea că e nefericit. Am discutat foarte mult cu el atunci cînd la echipa sa de club i se schimbase antrenorul şi el nu mai juca.

Mi-a răspuns uluitor şi asta demonstrează filosofia lui de viaţă «Răzvan, nu-i nimic, asta e viaţa în fotbal. Voi lupta ca să revin!». Nu şi-a criticat deloc antrenorul şi nici colegul care-i luase locul. Mihai era fotbalistul pe care orice antrenor şi-l doreşte: respectuos, prieten cu toată lumea, apropiat şi mereu pregătit să joace!", a povestit Lucescu junior.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sergiu_roman
sergiu_roman  •  14 Septembrie 2011, 02:54

Un asemenea om, suflet, este un privilegiu sa-l ai macar de vecin...ca prieten e NEPRETUIT !

longa.v
longa.v  •  14 Septembrie 2011, 02:50

misule nu te lasa ,tu esti prea puternic,,,,,forza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează