Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 18:09

Cătălin Tolontan şi Raed Krishan continuă mîine reportajul din comunele înzăpezite. Astăzi, mărturiile şi imaginile lor au făcut turul internetului, mai ales fotografia cu sătenii din Cotu Ciorii jucînd ping pong stîrnind o discuţie intensă.

Mîine, cei doi jurnalişti publică în ediţia tipărită a Gazetei un reportaj multimedia, în care veţi vedea imagini video cu ce găsesc jandarmii în casele sinistraţilor, cum se comportă prefectul şi şeful Consiliului Judeţean din Buzău şi cum arată cîteva explicaţii mai adînci ale situaţiei de criză din tot sudul României.

Citeşte prima parte a materialului realizat de Cătălin Tolontan şi Raed Krishan la Cotu Ciorii şi la Movila Oii:
"Cum joacă sătenii ping pong în timp ce jandarmii cară alimente"

Vezi mai jos două filmuleţe realizate în localităţi în care există case acoperite în întregime de zăpadă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”