GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

UPDATE FOTO Sicriul cu trupul lui Ilie Balaci a fost depus la stadionul "Ion Oblemenco" » Personalități marcante din lumea fotbalului au adus un ultim omagiu

FOTO: Bogdan Dănescu +28   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 19:47

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, în jurul orei 09:00, la locuința sa din Craiova. Autopsia a arătat ca Ilie Balaci a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii și a unui infarct miocardic.

UPDATE 19:30

Sicriul cu trupul lui Ilie Balaci a fost depus în această după-amiază la stadionul "Ion Oblemenco". O mulțime de personalități marcante ale fotbalului românesc au fost prezente pentru a aduce un ultim omagiu memoriei "Minunii Blonde".

update 13:30

La Biserica ”Sf. Ilie”, unde se află sicriul cu trupul lui Ilie Balaci, mai mulți fani, apropiați și foști colegi au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Știrea inițială:

Duminică după-amiază trupul său a fost transportat la Spitalul nr.2 din Craiova pentru ca medicii să determine cauza morții. Autopsia a arătat ca Ilie Balaci a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii și a unui infarct miocardic.

Poliţiştii de la Secţia 4 Craiova au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. potrivit  Observator.TV

Azi, în jurul orei 12:30, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana. Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni.

Citește și:  Dezvăluiri CUMPLITE din ultimele clipe din viață ale lui Ilie Balaci: "Nu mai putea respira" + Ministrul Sănătății a cerut ANCHETĂ din cauza suspiciunilor familiei

Citește și:  Boloni, scrisoare emoționantă după dispariția lui Balaci: "Am zărit o stea căzătoare. Gonea strălucitoare lăsând în urma ei o coamă blondă. Ilie n-a murit! Stelele nu dispar, doar gonesc mai departe pe cer"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
gabryel28
gabryel28  •  22 Octombrie 2018, 19:03

Moartea suspecta este din incompetenta doctorilor, lipsa de aparatura din spitale, neglijentei, dezinteresului si mai multe altele, lucruri cu care ne a obisnuit cloaca asta politica psd

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Octombrie 2018, 17:06
Postat de daviddraiman pe 22 Octombrie 2018, 16:43

*** prostalaule ..pe tine te injura si stelistii si dinamovistii ....esti cel mai prost din curtea scolii ..un fel de mititelu

e si asta o chestie...sa injuri pe internet si pe deasupra sa te crezi si foarte destept ca faci lucrul asta si sa-i consideri prosti pe aia care nu-ti urmeaza exemplul si care se comporta civilizat :)) noi astia sa fim sanatosi !

daviddraiman
daviddraiman  •  22 Octombrie 2018, 16:43
Postat de dinamo_fan pe 22 Octombrie 2018, 16:29

moare o legenda, odihneasca-se in pace... si in timpul asta, pe un topic dedicat acestui eveniment nefericit, scursurile societatii stau si se injura, se jignesc si isi urmeaza moartea reciproc din spatele tastaturii...ce-ar mai fi de spus ?

*** prostalaule ..pe tine te injura si stelistii si dinamovistii ....esti cel mai prost din curtea scolii ..un fel de mititelu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează