GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Caz HORROR! Gigi Becali le-a construit o casă, ei au făcut-o praf, iar tatăl își viola fiica în vârstă de 16 ani!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 09:31

Gigi Becali a donat unei familii cu mulți copii din localitatea gorjeană Văgulești o casă, dar aceștia au vândut-o, iar casa a ajuns o ruină. În ianuarie, a ieșit la iveală că tatăl familiei, Alexandru Bucur, își viola fiica în vârstă de 16 ani.

La începutul lunii ianuarie, o asociație din Gorj făcea publică situația a șapte copii, șase dintre ei minori, crescuți de tatăl invalid după ce mama i-a părăsit. Unul dintre cei mici, Andrei, suferă de un handicap locomotor: labele picioarelor lui sunt sucite și nu poate nici să le miște. Familia trăia în condiții mizere, într-o casă care nu are nici măcar ușă la intrare.

Pentru că soții ajunseseră să doarmă sub cerul liber cu un copil nou-născut, al cincilea, și bolnav pe deasupra, omul de afaceri Gigi Becali le-a cumpărat o casă în comuna Văgiulești. Presa locală relata, în 2012, că Becali a venit personal cu elicopterul în sat pentru a semna actele de cumpărare.  Le-a adus și mobilă, frigider, mașină de spălat, mese și veselă, le-a oferit 5.000 de lei ca să treacă de iarnă cu bine și le-a promis că îi ajută lunar cu 2.000 de lei, o perioadă.

Localnicii spuneau atunci, potrivit presei gorjene, că oricine altcineva din sat ar fi meritat ajutorul, numai soţii Bucur nu, mai ales că şi primăria a încercat să-i ajute şi le-a dat o casă pe care au distrus-o.

Casa care le-a fost dăruită a fost lăsată de izbeliște și încet, încet a ajuns să semene cu o groapă de gunoi. Din trei camere, doar două mai au sobe. Gardul a fost dărâmat și folosit ca lemn de foc, nici grădina din față nu mai există, pereții sunt plini de igrasie, iar una dintre camere este folosită și ca bucătărie.casa alexandru bucur

 Tatăl Alexandru Bucur își viola fiica în vârstă de 16 ani

Poliția din Gorj a deschis deja un dosar penal pentru viol pe numele lui Alexandru Bucur. Alexandra, fiica în vârstă de 16 ani a familiei Bucur, le-a povestit anchetatorilor că tatăl său a violat-o, de mai multe ori, începând din vara lui 2019. Abuzurile au început la scurt timp după plecarea mamei sale.

„Acest copil a fost violat de mai multe ori și are traume”, a declarat pentru Libertatea președintele asociației, Cristina Lia.

Reporterii Libertatea au decis să meargă în Văgiulești, jud. Gorj, pentru a înțelege cum au ajuns așa, cum se descurcă, de ce nu i-a ajutat nimeni până acum și ce ar fi de făcut pentru a le îmbunătăți traiul. Libertatea a realizat un reportaj despre cazul HORROR în ediția de astăzi a ziarului.

„Eu nu l-am ajutat pe el. Am ajutat copiii. Casa am cumpărat-o pentru copii. Eu cumpar când văd că e o familie cu 7-8 copii și stau în 2 camere. Fetele nu trebuie sa stea la un loc cu băieții. Eu am ajutat 10 copii și o femeie. Eu nu sunt Dumnezeu” - Gigi Becali la România TV, la finalul anului trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
314243442397282
Langviser Carol  •  06 Februarie 2020, 22:12

Esentialul este ca flutura tricolorul !

137170211100998
Surcelcristina A Surcelcristinaalexandrina  •  06 Februarie 2020, 13:56

Salifierusineaceluiparintecaafacutasacevadarastanudeterminacopiisaplecedincasacumparatadegigibecalieudacaaveamcasanustiamcumsafacsafiemaibineeuamunterenlnbaneasamosteniredelabunicadinparteatataluimeuamstat14anifaraluminadesiamavutpevremealuiceausescudafindzonadedemolareataiatosistalpuldebetonafostfuratdarnumiambatutjocdeterensieconstruitsiocasapeelnemaistandacolodincauzacanalizaricareafostfacutasiabiaacum2aniauastupatgropiledareuratgestulpecare lafacutsaltibatijocdeficatagroaznic

154085762372925
Nils Vig  •  05 Februarie 2020, 20:38

Cînd primarul ăla a spus că NENOROCIŢII ĂŞTIA nu trebuie lăsaţi să facă o mulţime de copii, AU SĂRIT DE CUR o grămadă de ONGuri şi de moralişti de doi lei. Mai mult, ar trebui judecaţi pentru că fac copii ŞTIIND că nu îi pot creşte şi că ajung pe drumuri, de multe ori pentru a-i exploata, nişte chinuiţi care vor perpetua la rândul lor lanţul ăsta vicios.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează