GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ILIE BALACI A MURIT

Dezvăluiri CUMPLITE din ultimele clipe din viață ale lui Ilie Balaci: "Nu mai putea respira" + Ministrul Sănătății a cerut ANCHETĂ din cauza suspiciunilor familiei

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 10:42

Ilie Balaci a murit în ieridimineață, la 62 de ani, din cauza unui infarct. (Detalii AICI).

La 24 de ore de la cumplita veste apar tot mai multe informații din ultimele clipe petrecute în viață de legendarul fotbalist. Surse din anturajul lui Balaci susțin că acesta mai avusese probleme de respirație în urmă cu câteva zile, anunță ziaruldecraiova.ro.

A cerut atunci ajutorul unui medic, care i-ar fi prescris medicație specifică unei alergii. Ieri dimineață nu a putut să se ridice din pat pentru că abia respira, mai anunță sursa citată. Mama lui Balaci a fugit să ceară o lămâie unor vecini, dar când s-a întors l-a găsit pe acesta căzut pe podea, aproape fără respirație.

Primul ajutor a fost primit de la o vecină, medic de profesie. Acesta i-a făcut masaj cardiac până când a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj. Sursa citată anunță că medicii au încercat să-l intubeze pe Balaci, dar căile aeriene erau prea inflamate pentru a putea fi efectuată procedura medicală.

După toate declarațiile de ieri, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că autoritățile s-au autosesizat din cauza suspiciunilor familiei așa că la Craiova a fost trimisă o echipă de control pentru a verifica modul în care s-au efectuat procedurile de resuscitare.

"Ne-am autoseziat după suspiciunile familiei pe care le-am aflat din presă. Vom verifica modul în care a fost preluat pacientul de la dispecerat până la declararea decesului și modul în care i s-a prescris o medicație . Există suspiciunea că n-ar fi medicația corectă.

În maximum două zile vom afla exact dacă procedurile și protocoalele au fost respectate. Domnul Ilie Balaci este un erou național și era datoria noastră să facem acest lucru", a declarat Sorina Pintea la Digi 24 conform Libertatea.

Ministrul a mai precizat faptul că nu a existat nicio reclamație în acest caz.

Ancheta va dura două zile și se va întocmi un raport.

VEZI ȘI:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
gtn5
gtn5  •  22 Octombrie 2018, 22:10

sorina esti proasta si cu limba de catifea,penibila,erou national ,la ce erou la stat prin baruri si la pierdut noptile ?erou e cel ce isi da viata pentru a apara tara sau pentru a salva viata unui seaman.

ostile_rumeliei
ostile_rumeliei  •  22 Octombrie 2018, 17:13

Nici bunul Dumnezeu nu va putea să-i mulțumească pe români în vecii vecilor. Dacă nu se sesizau la cazul acesta, să zicem, s-ar fi urlat zile la rând pe posturile TV că , uite, cum e posibil așa ceva, într-o țară a Uniunii E., ce neglijență, ce sfidare la adresa românilor, vai,Doamne. Acum, dacă s-a dispus o verificare sau anchetă sau cum i-o fi spunând, nici așa nu e bine! Este inutil.

2162060100519455
Cristea Laura  •  22 Octombrie 2018, 17:02

si daca a facut o facut o alergie puternica se moare si din crize alergice

Vezi toate comentariile (26)
Comentează