GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ÎNMORMÂNTAREA LUI EMILIANO SALA

VIDEO+FOTO Lacrimi la despărțirea de Emiliano Sala + Un gest emoționant făcut de fosta lui iubită

Emiliano Sala +8   FOTO
Emiliano Sala

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 11:54

Emiliano Sala a fost incinerat sâmbătă, în satul Progreso, unde se născuse fostul jucător al lui Nantes. În amintirea lui, Luiza Ungerer și-a tatuat pe braț numărul purtat de atacant pe tricou: 9.

Pe 21 ianuarie, Emiliano Sala a dispărut într-un accident aviatic deasupra Canalului Mânecii, în drum spre Cardiff, unde urma să joace în Premier League. Pe 16 februarie, cei dragi, care ce l-au iubit, care i-au fost mereu aproape, și-au luat adio de la fostul atacant argentinian. Ultimul adio.

"Emi, nu vei fi niciodată singur"

Sâmbătă, Progreso, satul unde se născuse în urmă cu 28 de ani în provincia Santa Fe, l-a plâns. Și, alături de rude, de prieteni, au venit și foști antrenori, colegi de la Nantes și Bordeaux. Nicolas Pallois, care jucase umăr la umăr cu el la Nantes, a fost unul dintre cei ce au purtat sicriul după ceremonia de la clubul San Martín de Progreso. Aici a făcut Emiliano primii pași în fotbal. Aici a rămas 11 ani. "Emi, nu vei fi niciodată singur", scria pe un banner afișat de fanii locali.

Emiliano Sala FOTO: tn.com.ar +9 FOTO

"Mi-a zis că vom rămâne în Premier cu golurile lui"

Nu a lipsit nici Neil Warnock, managerul lui Cardiff City. El l-a dorit în Țara Galilor, dar nu l-a văzut evoluând la "Blue Birds". "Era fotbalistul meu, eu l-am convins să semneze. Am avut trei discuții și mi-a zis că va marca golurile care ne vor menține în Premier League. Eram sigur că va reuși".

#9, tatuajul iubitei

În amintirea lui, Luiza Ungerer, fosta lui iubită, și-a tatuat pe braț numărul purtat de el pe tricou. 9. A lăsat și un mesaj pe Instagram: "Pentru totdeauna, Emi".

"Te așteptăm... De când ai plecat te așteptăm, dar acum nu vei mai pleca niciodată. Ești un exemplu pentru noi toți. Vei fi mereu în inimile noastre"
Mesajul clubului San Martín de Progreso, prima echipă a lui Sala

75de goluri a marcat Emiliano Sala în trei ani și jumătate la Nantes (133 de meciuri)

17.000.000 €ar trebui să plătească pentru Sala clubul Cardiff, dar galezii întârzie, susținând că trebuie să verifice dacă transferul a fost încheiat legal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gintonic
gintonic  •  18 Februarie 2019, 11:58

Foarte trist !... R.I.P. Sala !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close