GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECLARAȚII

Mama lui Cristi Neamțu, declarații tulburătoare la 16 ani de la tragedie: "Șuleap e criminalul fiului meu! Mi-a nenorocit copilul și m-a terminat pe viață! În Cipru a fost ceva necurat"

foto: prosport
foto: prosport

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 16:02

La 16 ani de la moartea portarului craiovean Cristi Neamțu, în februarie 2002, rănile nu s-au cicatrizat. 

Marius Șuleap (39 de ani), cel care l-a lovit involuntar pe Neamțu la antrenament în cantonamentul din Cipru, a mărturisit zilele trecute că nu mai vine deloc în Craiova, pentru că acolo este considerat un criminal. (Declarațiile fostului mijlocaș aici)

Astăzi, Ioana Cioboată, mama fostului portar al Universității, l-a acuzat în termeni duri pe Șuleap, pe care l-a numit în mai multe rânduri "criminal".

"Este incredibil! Nu l-am văzut în viaţa mea. Îl ştiu doar din poze. Nu a venit la nici o înmormântare! V-a mințit! De ce minte? Nu îi este ruşine? 

Spune că l-am făcut criminal? În faţă nu l-am făcut criminal pentru că nu l-am văzut niciodată în viaţa mea. Dar îl fac acum criminal, din tot sufletul meu. Pentru mine, Marius Şuleap este criminalul fiului meu! El mi-a omorât copilul. Cristi era singurul meu sprijin. Era puterea mea, viaţa mea, aerul meu. Acest Şuleap mi-a nenorocit copilul, dar m-a terminat şi pe mine pe viaţă. Îl fac şi acum criminal şi o spun cu tărie ca să audă o ţară întreagă. Şuleap este un criminal! Dacă el nu îmi lovea copilul, Cristi nu murea. 

Eu îi transmit să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Nu minciuni. Acolo, în Cipru, s-a întâmplat ceva necurat. O parte dintre colegii lui de la Universitatea Craiova, după ce au plecat de la Gigi Neţoiu, mi-au spus că lucrurile nu au stat aşa cum le-am aflat eu, cum mi-au fost spuse. Li s-a interzis atunci să îmi spună adevărul! Îi rog pe Şuleap, dacă are bărbăţie în el şi demnitate, să vină în faţa mea şi să îmi spună adevărul. Cristi nu i-a pus nici o piedică, aşa cum el v-a spus. El a spus adevărul doar atunci când a afirmat că la terenul de antrenament nu era doctorul echipei şi salvarea", a declarat Ioana Cioboată pentru Fanatik.

"Cum să o mai caut eu pe această femeie, ce să-i spun? Îți ceri scuze atunci când calci pe cineva pe picior. Aici... chiar nu mai am cuvinte. Îi înțeleg durerea" Marius Șuleap, fost fotbalist 

935092 5e5g1394 suleap zicu 1394
Marius Șuleap, în tricoul Timișoarei, la un an după accident

Cristi Neamțu a decedat în februarie 2002, la 22 de ani, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova. La un antrenament, portarul a fost lovit cu genunchiul în cap de Șuleap. Portarul a intrat în comă și a fost dus de echipă la spital din cauză că salvarea și doctorul Liviu Bătineanu nu se aflau la teren. După câteva zile în comă, Neamțu a murit pe 20 februarie. 

935094 cristi neamtu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
549566215494879
Roby Robert  •  24 Octombrie 2018, 14:25

Suleap nu are nicio vina, el s.a luptat pentru minge si nu a putut sa il evite pe Cristi.Mi se pare o femeie ciudată mama lui Cristi, stiu ca prin 2009 compara decesul lui Cristi cu cel al lui Marian Cozma, care a fost înjunghiat.Cum sa compari moartea prin înjunghiere cu moartea de la antrenament?Si săracul Suleap, din cate am auzit, chiar a suferit.Dumnezeu sa il ierte pe cel care a fost Cristi Neamțu!Vei fi mereu în inimile noastre,nu sunt fan Craiova,nici nu eram nascut in 2002(a murit cu fix 2 ani inainte sa ma nasc)dar cand am citi despre acest puști,mi s.a facut pielea de găină

prafurialbeptrzilenegre
prafurialbeptrzilenegre  •  21 Septembrie 2018, 23:07

Hahalerelor!!Cand o sa ne viralizati cu coliva copiilor vostri?

10207202405083487
Nanu Daniel  •  21 Septembrie 2018, 19:21

Mai aveti putin si faceti articole despre blesteme, acatiste, pomeni, sfesnice la casa si alte cele... :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează