GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

VIDEO Moment emoționant pe scenă, la Cluj, în memoria lui Balaci, cu Cristi Minculescu și Andrei Păunescu: "Dați lumină pentru Ilie, poate găsește drumul înapoi"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 21:25

Duminică seară, în ziua morții lui Ilie Balaci, a avut loc un moment emoționant la Cluj.

La spectacolul susținut de Cenaclul Flacăra, Cristi Minculescu, unul dintre apropiații lui Ilie Balaci, a ținut să cânte "Oltenia, eterna Terra Nova" alături de spectatori și de Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu.

"Dragi prieteni, tragedie mare în România, în fotbalul românesc. Ilie Balaci, fotbalistul nepereche a plecat dintre noi. Cântăm Oltenia, eterna Terra Nova aici în Ardeal pentru memoria lui. Dacă se poate, să stingeți luminile și dați voi lumină cu telefoanele. Poate găsește drumul înapoi, dați lumină pentru Ilie", a spus Cristi Minculescu înainte să cânte imnul Universității Craiova.

VEZI ȘI: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  24 Octombrie 2018, 10:37

Doamne,ce burdihan sinistru a facut Minculescu....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close