FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

Continuă „războiul” după FCSB - Sepsi 1-1 » Postarea tăioasă de la miezul nopții: „Am scăpat de o «bucată»”

Valentin Crețu (31 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, a continuat schimbul de replici de la distanță cu Leo Grozavu (53), antrenorul lui Sepsi, și după finalul partidei de la Mogoșoaia, încheiată cu scorul de 1-1. +28   FOTO
Valentin Crețu (31 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, a continuat schimbul de replici de la distanță cu Leo Grozavu (53), antrenorul lui Sepsi, și după finalul partidei de la Mogoșoaia, încheiată cu scorul de 1-1.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 07:37 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 09:23

Valentin Crețu (31 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, a continuat schimbul de replici de la distanță cu Leo Grozavu (53), antrenorul lui Sepsi, și după finalul partidei de la Mogoșoaia, încheiată cu scorul de 1-1.

La pauza meciului, a existat un conflict între Leo Grozavu și Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB. „Nu se poate așa ceva! Bate-i, bă, pe ai tăi, că doar atât știi”, i-a strigat Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, deranjat de atitudinea omologului său. Grozavu a fost eliminat și a văzut actul secund din tribune, cel mai probabil din cauza unor injurii adresate adversarilor.

La miezul nopții, Crețu a revenit cu o replică tăioasă la adresa lui Grozavu, lăsân de: „Domnule Leo Grozavu, în seara asta am scăpat de o «bucată»”.

Continuă „războiul” după FCSB - Sepsi 1-1 » Postarea tăioasă de la miezul nopții: „Am scăpat de o «bucată»”

În martie 2017, în timpul meciului Astra - Botoșani 3-0, Leo Grozavu, la acea vreme antrenorul moldovenilor, l-a lovit pe banca de rezerve pe Cătălin Golofca, fotbalist pe care l-a introdus pe teren în minutul 32 și l-a schimbat în minutul 83. Antrenorul botoșănenilor i-a dat două palme, nemulțumit de evoluția acestuia.

FCSB - Sepsi 1-1. Ce au declarat după meci Crețu și Grozavu:

  • „Nu vreau să vorbesc despre conflictul cu Leo Grozavu. A fost ceva mai grav de înjurătură. Astfel de personaje nu fac bine fotbalului românesc” - Vali Crețu
  • „Crețu a rămas cu o ură de nedescris. Mi-a fost jucător, când era la Mediaș mi-a zis că vrea să se lase de fotbal. Voia să îl las să plece, pe urmă s-a dus la nu știu ce echipă prin Germania. Putea să îmi spună sincer. Eu nu țin un jucător cu forța și el vine acum să înjure. Eu nu intru în dispută cu adversarii, cu banca adversă sau cu cei din teren. Pe cine să bat eu (n.r. - referire la acuzele lui Toni Petrea)? Și Popescu s-a adresat într-un fel în prima repriză, dar nu am avut nicio treabă. I s-a transmis de pe banca FCSB-ului să-și vadă de joc. Dar Crețu a rămas de la finala Cupei cu același comportament” - Leo Grozavu

Crețu și Grozavu au colaborat împreună la Gaz Metan, în sezonul 2015/2016.

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO. Leo Grozavu: „Arbitrii ne pun mâna la gură! Unele echipe sunt protejate”

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
xady
xady  •  22 Decembrie 2020, 15:34

In tarile civilizate, Grozavu era terminat ca antrenor. Jucatorii primesc amenzi si suspendari, dar nu exista antrenor sa fi lovit un jucator in timpul meciului.

paul801
paul801  •  22 Decembrie 2020, 13:33

in tarile alea civilizate, pe care le tot invocam, dupa o astfel de postare, domnul Cretu isi primea ''o bucata de amenda'' sigur...la noi va fi liniste si pace...Circ!

iosif.cel.nebun
iosif.cel.nebun  •  22 Decembrie 2020, 12:08

Până nu vor înceta arbitrajele scandaloase in favoarea *** gigiste fc fcsb, nu vom mai avea fotbal adevarat in românia! Ci doar unul ticălos de cumetrie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează