Indonezia » Doi părinţi şi-au botezat fiica "Jocurile Asiatice"

Abidah Jocurile Asiatice (Abidah Jocurile Asiatice)

Articol de GSP luni, 27 august 08:55

O fetiţă care s-a născut cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor asiatice din Indonezia a primit numele " Jocurile Asiatice", ca un omagiu adus de părinţii ei acestui mare eveniment.



Un cuplu de indonezieni a ales un nume foarte special pentru fetița lor. Micuţa s-a născut cu o lună înainte de termen, iar nașterea sa a coincis cu ceremonia de deschidere a Jocurilor Asiatice din Jakarta şi Palembang. Evenimentul, care reunește mai mult de 9.000 de sportivi din toată Asia, este al doilea cel mai important eveniment multi-sport din lume, după Jocurile Olimpice. Anul acesta, competiția internațională se desfășoară în Indonezia în perioada 18 august - 2 septembrie.

Părinții au dorit să aducă un omagiu acestei "istorice" zile. Fetiţa este, de fapt, numită Abidah Jocurile Asiatice. În plus, părinții, conștienți de alegerea lor neconvențională, au asigurat că vor lăsa fiicei lor alegerea de a-și schimba numele.

"Sper că acest nume va fi în folosul fiicei noastre în viitor. Pentru că are jocuri asiatice în numele ei, dacă va avea talentul de atletă, o vom lăsa sa devină atletă", au declarat părinţii.