INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

28 de persoane arestate după violențele de la Borussia Dortmund - RB Leipzig

FOTO: Mirror
FOTO: Mirror

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 10:19

Clubul Borussia Dortmund a anunțat că a demarat o investigație cu privire la incidentele create de propriii fani la meciul cu RB Leipzig (1-0) de sâmbătă.

Mai mulți suporteri ai lui RB Leipzig au fost atacați cu pietre și sticle de către fanii lui Dortmund sâmbătă, înaintea confruntării dintre cele două echipe, în apropierea stadionului Signal Iduna Park

După meciul cu Leipzig, poliția din Dortmund a arestat 28 de persoane pentru posesie de materie explozibile, violențe și tulburarea ordinii publice. 

"Putem să vă asigurăm că Borussia va efectua tot ce este necesar pentru a face lumină în cazul incidentelor de la meciul de sâmbătă și sperăm că pedepsele vor fi în consecință", a fost anunțul clubului, pe o rețea de socializare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează