INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROGRAM

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

Duminică, „Bătrânul Continent” programează 8 derby-uri de foc. De la Manchester United - Liverpool, Barcelona - Real Madrid și până la Inter - Juventus, toate superduelurile pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.
Duminică, „Bătrânul Continent” programează 8 derby-uri de foc. De la Manchester United - Liverpool, Barcelona - Real Madrid și până la Inter - Juventus, toate superduelurile pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 18:45 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 11:54

Duminică, Europa programează 8 derby-uri de foc. De la Manchester United - Liverpool, Barcelona - Real Madrid și până la Inter - Juventus, toate superduelurile pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.

Barcelona - Real Madrid » 17:15

Va fi primul El Clasico după plecarea lui Messi de la Barcelona. Timp de mai bine de un deceniu, meciul Barcelona - Real Madrid a fost legat și de rivalitatea dintre Ronaldo și Messi. Portughezul a plecat primul din La Liga, în 2018, iar în această vară a venit și rândul lui Messi să încerce o nouă aventură.

Real Madrid are doar două puncte în fața Barcelonei, ceea ce ar putea duce la o rocadă în clasament între cele două formații în cazul unei victorii a trupei blaugrana.

ECHIPE PROBABILE

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Alaba, Gutierrez, Mendy - Valverde, Casemiro, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr
Antrenor: Carlo Ancelotti 

Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, Garcia, Alba - De Jong, Busquets, Gavi - Fati, Depay, Dest 
Antrenor: Ronald Koeman

22de goluri a marcat Real Madrid în cele opt meciuri disputate în La Liga, având astfel cel mai puternic atac. Barcelona are 15 reușite

Ajax - PSV » 17:45

Aici, derby-ul nu e doar cu numele. Cele două cluburi-gigant din Olanda sunt despărțite numai de un punct în fruntea ierarhiei, în favoarea „lăncierilor”. Ajax vine după un succes de senzație în Liga Campionilor, 4-0 vs. Dortmund, în vreme ce PSV a cedat în Europa League contra celor de la AS Monaco, 1-2.

ECHIPE PROBABILE

Ajax: Pasveer - Mazraoui, Timber, Martinez, Blind - Alvarez, Gravenberch, Berghuis - Neres, Tadic, Haller 
Antrenor: Erik ten Hag 

PSV: Drommel - Max, Obispo, Ramalho, Mwene - Sangare, Van Ginkel, Gotze - Vertessen, Zahavi, Bruma 
Antrenor: Roger Schmidt

Manchester United - Liverpool » 18:30

Deși a avut un start bun de sezon, Manchester United încă suferă din prisma jocului inconstant și e în afara locurilor de Champions Laegue, cu două înfrângeri și un egal în ultimele trei etape. La polul opus, Liverpool, locul doi, e implicată în lupta pentru titlu și traversează un moment excelent.

ECHIPE PROBABILE 

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Matic, Pogba - Fernandes - Greenwood, Ronaldo 
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer 

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Milner - Salah, Firmino, Mane
Antrenor: Jurgen Klopp

6 goluria marcat Cristiano Ronaldo pentru Manchester United de la revenirea în Premier League: 3 în campionat și 3 în Liga Campionilor

AS Roma - Napoli » 19:00

Trupa lui Jose Mourinho, care vine după un eșec umilitor, 1-6 în Conference cu Bodo/Glimt, întâlnește pe teren propriu liderul din Serie A, Napoli, echipă cu un start realmente impresionant de sezon: 8 meciuri, 8 victorii, golaveraj 19-3!

ECHIPE PROBABILE 

AS Roma: Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina - Veretout, Cristante - Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan - Abraham
Antrenor: Jose Mourinho 

Napoli: Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui - Anguissa, Ruiz - Zielinski - Politano, Osimhen, Insigne 
Antrenor: Luciano Spalletti

Zenit - Spartak Moscova » 19:00

Derby dezechilibrat în Rusia. Zenit e lider în Premier League, cu 23 de puncte, în vreme ce gruparea din Capitală ocupă doar locul 7, cu 17 puncte. Ultimele 5 întâlniri directe au fost dominate copios de Zenit, care a obținut 4 victorii și o remiză.

ECHIPE PROBABILE 

Zenit: Kritsyuk - Sutormin, Lovren, Rakitskiy, Santos -Mostvoy, Erokhin, Kuzyaev - Malcolm, Dzyuba, Claudinho 
Antrenor: Serghei Semak 

Spartak: Maksimenko - Rasskazov, Gigot, Dzhikiya - Moses, Zobnin, Litvinov, Lucas - Larsson, Bakaev, Promes 
Antrenor: Rui Vitoria

Olympiakos - PAOK » 20:30

Răzvan Lucescu are șansa să treacă pe primul loc în cazul unei victorii în derby-ul de pe „Karaiskakis”. PAOK e pe locul doi, la un singur punct în spatele celor de la Olympiakos. Pentru antrenorul român e primul derby intern de la revenirea în Grecia. Alexandru Mitriță e anunțat titular la oaspeți.

ECHIPE PROBABILE

Olympiakos: Vaclik - Lala, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk - Camara, Bouchalakis - Masouras, Camara, Onyekuru - Soares 
Antrenor: Pedro Martins 

PAOK: Paschalakis - Taylor, Mihaj, Michailidis, Ferreira - Esiti, Schwab - Zivkovic, Biseswar, Mitriță - Swiderski 
Antrenor: Răzvan Lucescu

Inter - Juventus » 21:45

Inter și Juventus au nevoie mare de victorie pentru a se menține aproape de locurile fruntașe. După primele opt etape, cei doi granzi nu se află în poziții ideale.

Totuși, Inter stă ceva mai bine decât rivala torineză, având un avantaj de 3 puncte. Dar Juve e în revenire de formă, cu 4 victorii bifate în ultimele 4 etape.

55de titluri au cucerit împreună Inter și Juventus: piemontezii au 36 de campionate câștigate, în timp ce milanezii au 19, ultimul chiar sezonul trecut

ECHIPE PROBABILE 

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic - Dzeko, Martinez 
Antrenor: Simone Inzaghi 

Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Bernardeschi - Morata, Chiesa
Antrenor: Massimiliano Allegri

Marseille - PSG » 21:45

PSG a reușit o campanie de transferuri impresionantă în vară, iar în campionat acest lucru a rezultat într-o serie de victorii, întreruptă doar de sincopa cu Rennes, scor 0-2. În rest, trupa lui Mauricio Pochettino are nouă victorii în 10 meciuri și o ofensivă de invidiat: 24 de goluri marcate.

De partea cealaltă, cu un meci mai puțin disputat, ca urmare a scandalului de la jocul cu Nice, Marseille e pe locul 3, cu zece puncte mai puțin decât adversara de duminică.

0goluri a marcat Messi la PSG în Ligue 1. În schimb, argentinianul are 3 goluri înscrise în Liga Campionilor pentru echipa din Paris

ECHIPE PROBABILE 

Marseille: Lopez - Saliba, Caleta-Car, Peres - Lirola, Kamara, Guendouzi, De la Fuente - Gerson, Payet - Milik 
Antrenor: Jorge Sampaoli 

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Herrera, Verratti, Gueye - Di Maria, Mbappe, Messi
Antrenor: Mauricio Pochettino

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Injecție de moral înainte de El Clasico » Ce au făcut jucătorii Barcelonei în săptămâna derby-ului + Ansu Fati a semnat!

Imaginile care i-au aprins pe Beckham și Casemiro » Ce au făcut Neymar și Ronaldinho după meciul PSG-ului din Champions League

A eșuat! Planul Mondialului din doi în doi ani, blocat! Protestele masive ale europenilor au făcut FIFA să dea înapoi + Atenționarea lui Burleanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează