INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A cucerit tot sub comanda lui Guardiola și a oferit declarația zilei: "Antrenamentele lui erau mai bune decât sexul!" » Pep i-a dat o replică pe măsură :D

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 17:52

Dani Alves (35 de ani) a vorbit despre influența pe care Pep Guardiola a avut-o în dezvoltarea lui ca fotbalist și despre atenția pe care tehnicianul spaniol o acorda fiecărui detaliu. 

"Guardiola a fost cheia succesului Barcelonei. Știa cum să se comporte cu fiecare în parte, nu eram doar niște fotbaliști pentru el. Eram prieteni, o adevărată familie.
Când ceva mergea greșit, Pep găsea întotdeuna soluția. Avea harul prin care reușea să scoată ce e mai bun din noi. Antrenamentele sub comanda lui erau mai bune decât sexul!

Nu o să uit niciodată când mi-a spus că mă va învăța cum să joc fără minge. M-a surprins. Nu dădeam mare importanță acestui detaliu până atunci. Pentru mine nu este nicio surpriză că a reușit să câștige titlul atât în Germania cât și în Anglia. Ar putea fi neașteptat doar pentru cei care nu îl cunosc", a declarat Alves conform The Independent.

Pep Guardiola i-a mulțumit lui Dani Alves astăzi, în timpul conferinței de presă dinaintea derby-ului cu United in Premier League. "Mă bucur să aud asta, dar trebuie să îl contrazic. Eu prefer sexul", a glumit tehnicianul lui Manchester City.

Dani Alves a fost elevul lui Pep Guardiola la Barcelona între 2008 și 2013. Catalanii au câștigat în această perioadă 3 titluri în La Liga, două Cupe ale Spaniei, două Ligi ale Campionilor și două Supercupe ale Europei. 

Vezi și: Uli Honess, omul care se identifică 100% cu Bayern, pleacă! Decizie de ultimă oră în Bundesliga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mioriticul
mioriticul  •  09 Noiembrie 2018, 20:59
Postat de andrei.33 pe 09 Noiembrie 2018, 20:31

Pep prefera sexul...dar cu domni.

Spre deosebire de Reghe. El se multumeste cu puscariasi

andrei.33
andrei.33  •  09 Noiembrie 2018, 20:57
Postat de dinamo_forever_77 pe 09 Noiembrie 2018, 20:54

Si...care este problema ?

Cine a zis ca e o problema?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Noiembrie 2018, 20:54
Postat de andrei.33 pe 09 Noiembrie 2018, 20:31

Pep prefera sexul...dar cu domni.

Si...care este problema ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează