INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A doua zi de Crăciun aduce o nouă etapă din Anglia » Unde se va consuma surpriza de "Boxing Day"?

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 decembrie 2012 20:36

A doua zi de Crăciun aduce o nouă etapă în Anglia, ultima a turului. Aşa cum e tradiţia în Premier League această etapă se numeşte Boxing Day

Ca în fiecare an sînt unele dueluri mai echilibrate, altele care au cel puţin pe hîrtie o favorită certă, dar de fiecare dată au existat mari surprize. 

Arsenal - West Ham - Unul dintre derby-urile Londrei îşi va consuma un nou epison. "Tunarii" au nevoie de victorie, mai ales că întîlnesc o echipă care se exprimă foarte greu atunci cînd este oaspete. 

Manchester United - Newcastle United - Pasul greşit din etapa trecută cu Swansea, atunci cînd "Diavolii" au remizat, scor 1-1 le-a permis celor de la Man City să se apropie la patru puncte. Elevii lui Sir Alexau un parcurs aproape perfect pe teren propriu, 7 victorii din 8 partide. 

Norwich - Chelsea - Rezultatul şoc de pe teren propriu cu Aston Villa le-a dat moral londonezilor, care merg pe terenul lui Norwich, cu un singur gînd, victoria, mai ales pentru că distanţa este deja destul de mare faţă de United, 11 puncte, iar un pas greşit i-ar scoate definitiv din lupta pentru titlu. 

Sunderland - Manchester City - "Cetăţenii" au ieşit pe uşa din dos din UEFA Champions League, aşa că Premier League a rămas singurul obiectiv important de atins. Fiind la 4 puncte de Manchester United, elevii lui Roberto Mancini trebuie să treacă de Sunderland.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (6)
ernesto365
ernesto365  •  25 Decembrie 2012, 12:50

si eu mizez pe victoria lui stoke cu liverpool. stoke e foarte buna pe teren propriu.

nter
nter  •  25 Decembrie 2012, 10:48
Postat de hacicu pe 25 Decembrie 2012, 10:32

norwich are 5 viictorii consecutive acasa, nu cred ca va pierde cu chelsea. si o alta suprpriza ar putea fi la stoke vs. liverpool

O surpriza ar fi sa castige Liverpool, nu-i vad in stare sa lege cateva victorii la rand desi m-as bucura.

hacicu
hacicu  •  25 Decembrie 2012, 10:32

norwich are 5 viictorii consecutive acasa, nu cred ca va pierde cu chelsea. si o alta suprpriza ar putea fi la stoke vs. liverpool

Vezi toate comentariile (6)
Comentează