INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

A mai căzut un record după Atletico - Real Madrid 1-0 » E pentru prima dată cînd i se întîmplă asta lui Iker Casillas

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 10:03

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei cu scorul general de 2-1 în faţa marii rivale, Real Madrid. Campioana en titre s-a impus cu 1-0 în returul de pe "Vicente Calderon". 

Aseară, echipa lui Diego Simeone a trecut şi peste "blestemul" Iker Casillas. A fost prima înfrîngere a lui San Iker în faţa lui Atleti.

Casillas bifase pînă aseară 28 de meciuri împotriva rivalei din oraş fără să cunoască gustul înfrîngerii. Mai mult, avea 21 de victorii şi doar 7 remize.

15 ani au trecut de cînd Casillas îşi menţinea recordul de invincibilitate în faţa lui Atletico Madrid.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
cinzy
cinzy  •  23 August 2014, 11:17

Am senzația că Ancceloti se transformă cum spun spaniolii ”poco a poco” în The Special One ,cum poți să spui că : ”în această partidă nu aveam nevoie de Di Maria”. Ori James și Kroos au fost aduși peste capul lui,ori și-au luat o țeapă de toată frumusețea și devine aceel Real Madrid de acum cățiva ani,din care sigurul profit era mulțimea de vedete într-o echipă. Dacă toate echipele vor adopta aceeași tactică ca a celor de la Atletico și anume presing agresiv ,acest Real nu este în stare să răspundă și probabil în iarnă antrnorul va fi schimbat,așa cum spune o vorbă românească : banii nu aduc fericirea!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează