INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Confuzie totală pe Twitter! Madonna, deplânsă după decesul lui Diego Maradona: „Regele și regina popului sunt morți acum”

Madonna // foto: Facebook +20   FOTO
Madonna // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 12:47 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 13:52

Diego Maradona a murit. La scurt timp după decesul legendarului argentinian, Madonna (62 de ani), cunoscuta cântăreață de muzică pop, a devenit unul dintre cele mai populare subiecte pe Twitter.

  • Maradona, aflat în locuința lui din Tigre, a suferit un stop cardiorespirator.

Decesul lui Maradona a produs confuzie în rândul utilizatorilor de Twitter, o bună parte dintre aceștia înțelegând că Madonna este cea care a trecut în neființă. Ca atare, numeroase mesaje în onoarea celei supranumite „regina popului” au început să curgă.

Diego Maradona, încurcat cu Madonna

„Am citit că Madonna a murit. A fost un șoc”, „Continui să citesc Maradona ca Madonna... șocant că ar fi murit înainte să scoată un nou album”, „Nu pot să cred că Madonna a murit. O adevărată legendă” și „Odihnește-te în pace, Madonna. Regele (n.red. - Michael Jackson) și regina popului sunt acum morți” sunt doar câteva dintre reacțiile de pe Twitter.

Confuzia oamenilor nu a rămas fără urmări. Aceștia au fost taxați de alți utilizatori: „BREAKING: la vârsta de 62 de ani, cântăreața americană Madonna a fost găsită în viață în casa ei, bucurându-se de viață”, a scris o persoană. Alții au plusat: „A fost atât de frumos să văd oameni vorbind-o de bine pe Madonna timp de 3 minute, cât au crezut că a murit” și „Săraca Madonna, s-a trezit să afle că a murit!”.

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

Imagini de colecție din cariera marelui Diego Maradona

+16 FOTO

VIDEO. Pe 27.02.1977, Maradona debuta în Naționala Argentinei, la 5-1 cu Ungaria

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

Coperta scandaloasă a unui ziar din Marea Britanie, după decesul lui Diego Maradona

Cauza oficială a morții lui Diego Maradona! Ce au descoperit medicii legiști la autopsie

Mircea Lucescu, totul despre Diego Maradona, cel pe care l-a înfruntat de patru ori: „Dacă ar fi putut trăi doar pe teren...”

Diego Maradona, elogiat de Roberto Baggio: „A pictat un fotbal de mare clasă. Ca Gioconda lui Da Vinci” + Federația din Argentina schimbă numele primei ligi!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează