INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A topit un deceniu! » Rudi Garcia, uimit de forma lui Totti la 38 de ani: ”E o forţă a naturii, crede că împlineşte doar 28”

Totti (dreapta, în duel cu Felipe) a fost printre cei mai buni la Roma și-n victoria de la Parma (2-1) // Foto: Guliver/GettyImages
Totti (dreapta, în duel cu Felipe) a fost printre cei mai buni la Roma și-n victoria de la Parma (2-1) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:22

Antrenorul Romei şi-a lăudat căpitanul fără vîrstă: ”Este fundamental pentru noi. Nu ar fi rezistat atîta dacă nu avea un fizic formidabil. E o plăcere să-l vezi distrîndu-se pe teren”.

Francesco Totti e la fel ca vinul, mai bun cu cît se învecheşte. Căpitanul Romei împlineşte azi 38 de ani, dar antrenorul Rudi Garcia îl vede mai tînăr cu un deceniu. Francezul este impresionat de forma legendarului decar giallorosso.

"E o forţă a naturii la nivel fizic, altfel nu ar fi rezistat atîta în Serie A. Să nu-i amintim însă vîrsta. Totti crede că are 28 de ani şi e perfect. E un jucător enorm, fundamental pentru noi şi rămîne o plăcere să-l vezi distrîndu-se pe teren", a explicat tehnicianul.

"Francesco este un profesionist pînă în vîrful unghiilor, cum se spune în Franţa. Beneficiază de o constituţie fizică formidabilă, dovadă că antrenamentele sale sînt invizibile. Oricum, eu nu-l anunţ dacă intră titular decît cu 90 de minute înaintea jocurilor", a întărit ieri antrenorul vicecampioanei.

290 de goluri şi 181 de pase decisive are Totti în 710 meciuri jucate în 23 de sezoane la Roma

"Colegii mei deja s-au săturat de cînd îmi tot urează «La mulţi ani!», însă îmi face mereu plăcere" (Francesco Totti, căpitan Roma)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  27 Septembrie 2014, 12:54

Rispetto Francesco !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Septembrie 2014, 10:12

E forta data de fidelitate. Uitati-va, ca toti cei fideli unui singur club au cariere indelungate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează