INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SĂRBĂTOARE

FOTO A venit dezbrăcată la petrecerea de titlu! Doar vopseaua albastră i-a acoperit corpul

Paola Saulino (33 de ani) și-a respectat promisiunea și a sărbătorit titlul cucerit de Napoli dezbrăcată, având corpul acoperit doar cu vopsea. / FOTO: Instagram +40   FOTO
Paola Saulino (33 de ani) și-a respectat promisiunea și a sărbătorit titlul cucerit de Napoli dezbrăcată, având corpul acoperit doar cu vopsea. / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 20:53 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 21:30

Paola Saulino (33 de ani) și-a respectat promisiunea și a sărbătorit titlul cucerit de Napoli dezbrăcată, având corpul acoperit doar cu vopsea.

Actrița Paola Saulino este recunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru clubul lui Maradona. Titlul cucerit astăzi în Serie A a fost primul pe care l-a putut sărbători. A promis, cu mult timp înainte, că va face un gest inedit dacă i se va îndeplini visul.

+36 FOTO

Paola chiar și-a îndeplinit promisiunea. A venit la stadion dezbrăcată, doar cu vopsea albastră pe corp.

Paola Saulino, cea mai sexy fană a lui Kvaratskhelia

„Îl iubesc pe Kvara. Vreau să fiu cu el? Da, și o voi face”, a scris Paola pe Instagram, în primăvara acestui an. Georgianul este într-o relație cu Nitsa Tavadze, 21 de ani, studentă la medicină în capitala georgiană Tbilisi. Ea a decis să nu-l urmeze pe jucător în Italia, dar a fost văzută de mai multe ori pe stadion pentru a-și susține logodnicul.

Ea a precizat și faptul că un fotbalist al celor de la Napoli a contactat-o recent pe Instagram: „Un jucător al lui Napoli mi-a trimis un mesaj pe Instagram. Nu vreau să intru în detalii. Îl știu foarte bine de când el juca la AS Roma.

Apoi s-a transferat la Napoli și a vrut să mă salute. A fost o plăcere să vorbesc cu el, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult”, a mai spus Paola Saulino.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Benjamin Aguero „a distrus” internetul cu mesajul postat la anunțul despărțirii dintre PSG și Messi

Mesajul lui Benzema la plecarea de la Madrid: „Voiam să-mi închei cariera aici, dar uneori viața îți mai oferă o șansă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
Jack1234
Jack1234  •  07 Iunie 2023, 11:59

O wau! A făcut un lucru mare ,trebuie promovat sa vadă lumea ce lucru mare a făcut ,e un lucru benefic măreț trebuie sa apară în gsp,no acum au ce sa învețe tineretul este sportul perfect !nu mai promovați toate dezbracatele fără morala ,sau voi încurajați tineretul sa facă astfel de lucuri ?prostia e mare și altele și alți vor crede ca asa devi "vedeta "vreți o tara de depravate "găsiți știri sportive nu picateri !..sau nu sunteți în stare ?gsp știri Sportive !

concret
concret  •  07 Iunie 2023, 00:35

Ce ne-am face fara articolele Andrei Mocanu? Am rata toate pitipoancele combinate cu fotbalisti... iti dai seama?

Redbird
Redbird  •  06 Iunie 2023, 23:46

....nu e adevărată postarea. Este imbrăcată, sumar, dar nu goală. Se vede clar dunga chilotului pe ambele picioare și burtă iar partea de sus, să spui că e doar...vopsea, inseamnă că habar nu ai ce înseamnă goală sau vopsită. Dar, dehhhh, autoarea e geloasă tare...poate ea ar fi mers ...goală cu trupul că mintea oricum e goală.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează