INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi, criticat dur deşi a marcat pentru Rangers: „A fost jalnic!”

Ianis Hagi
Foto: Imago
Ianis Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 09:48 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 10:13

Rangers a remizat cu Aberdeen, scor 1-1, în runda cu numărul 21 a primei ligi din Scoția. Ianis Hagi (23 de ani) a fost marcatorul echipei sale, însă nu i-a impresionat pe jurnaliștii scoțieni.

În minutul 23 al deplasării cu Aberdeen, Ianis Hagi s-a demarcat excelent, a scăpat din marcajul apărătorilor centrali adverși, ca un vârf veritabil, și a reluat din câțiva metri o centrare perfectă venită de la Ryan Kent.

Ianis Hagi, comparat cu atacantul de zeci de milioane de euro al Fiorentinei: „O scuză penibilă! Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt”
FIORENTINA
Ianis Hagi, comparat cu atacantul de zeci de milioane de euro al Fiorentinei: „O scuză penibilă! Românii nu au mentalitate pentru fotbalul de nivel înalt”

Cu toate acestea, internaționalul român nu i-a impresionat pe jurnaliștii scoțieni, care i-au acordat nota 5 pentru evoluția sa din meciul de marți, criticându-l pe Ianis pentru prestația sa generală.

„Hagi a fost marcatorul lui Rangers, dar în afară de gol, a fost absolut jalnic. Le-a oferit mingea adversarilor atât de ușor și a arătat fără calitate. Trebuie să se îmbunătățească. Golul înscris l-a făcut să nu ia o notă și mai mică”, au notat cei de la ibroxnews.

Gică Hagi: „Am auzit, din surse sigure, că vor să îi prelungească înțelegerea”

Gică Hagi a dezvăluit recent o informație interesantă despre viitorul lui Ianis. Rangers ar urma să îi prelungească actuala înțelegere, una care expiră în vara anului 2024.

„Am fost în Scoția, m-am simțit bine, am vorbit. Aveam nevoie să stăm împreună cu familia. Am stat puțin, o săptămână. Ianis arată bine, e motivat. Apropo, am auzit, și cred că e din sursă sigură, că doresc să reînnoiască contractul.

Nu așa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, așa că e apreciat acolo. Din surse bune, cred că vor să reînnoiască contractul”, a spus Gică Hagi, într-o conferință de presă.

VIDEO Alin Stoica despre Ianis Hagi: „În locul lui, nu aș pleca niciodată de la Rangers”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mario Marinică, aproape de istorie la Cupa Africii pe Națiuni » Malawi poate să ajungă în „optimi” prin tragere la sorți!

Real Madrid a bătut palma pentru transferul lui Hazard » Starul belgian a refuzat contractul!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bat4man
bat4man  •  19 Ianuarie 2022, 21:10

aoleoooo, si acum nu-l mai transfera bayern?!!! Ce-i cu voi ma baieti, nu a mai *** ***?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  19 Ianuarie 2022, 16:08

Campinatul este mediocru si Ianis la fel! Da , e bine sa nu plece pe considerentul ,,decat codas la oras, mai bine-n satul tau fruntas,,!

klauz
klauz  •  19 Ianuarie 2022, 15:34

"Golul" a fost un luft din careul mic, de 6 metri... Eanis e de departe cel mai penibil de la rangers, care e o echipa dintr-un campionat sub-modest. O nulitate umflata de PR-ul autoplatit, un complet lispit de talent!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează