INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Abia revenit în Scoția, Ianis Hagi a nimerit în mijlocul unui scandal național: „Politicienii să aibă curajul să spună adevărul despre Rangers!”

Rangers e acuzată că perpetuează fascismul și rasismul
Rangers e acuzată că perpetuează fascismul și rasismul

Articol de - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:51 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 21:20

Matt Crilly, președintele asociației studenților de la Universitatea Strathclyde, a scris pe rețelele de socializare că Rangers, formație la care evoluează Ianis Hagi (21 de ani), perpetuează fascismul și rasismul”.

Un tânăr scoțian, chiar liderul studenților la Universitatea Strathclyde, din Glasgow, a postat pe rețelele de socializare un mesaj acuzator împotriva lui Rangers, clubul lui Ianis Hagi. 

Clubul lui Ianis Hagi, în centrul unui scandal

„Dacă vor cu adevărat să pună capăt rasismului în Scoția, politicienii trebuie să aibă curajul să vorbească despre rolul pe care îl joacă Glasgow Rangers în perpetuarea fascismului și rasismului”, a scris Matt Crilly. 

Abia revenit în Scoția, Ianis Hagi a nimerit în mijlocul unui scandal național: „Politicienii să aibă curajul să spună adevărul despre Rangers!”

Rangers l-a somat pe acesta să șteargă mesajul și să-și ceară scuze, amenințând că altfel îl dă în judecată. Crilly s-a conformat, dar nu scapă de ancheta declanșată de universitate. 

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi a revenit la antrenamentele lui Rangers » A promovat noul echipament al scoțienilor: „Ne-am întors!”

Legendă la Rangers, Barry Ferguson explică de ce urăște fotbalul fără spectatori: „După 20 de minute, mă chinuiam să fiu atent”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  18 Iunie 2020, 23:03

Care club a lui Ianis Hagi poate clubul la care joaca,nu mai bine spus clubul la care o sa fie permanent rezerva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează