INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Abramovici a ajuns ţinta ironiilor în Anglia » Săracul Europei!

Roman Abramovici e ironizat de ziariştii de la The Guardian
Roman Abramovici e ironizat de ziariştii de la The Guardian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 14:53

Ziariştii de la The Guardian şi-au făcut un obicei din a-l ironiza pe miliardarul de la Chelsea.

Visul lui Abramovici de a cîştiga Liga Campionilor cu Chelsea pare din ce în ce mai departe, mai ales pe măsură ce Barcelona îşi instaurează dominaţia pe Bătrînul Continent. Motiv pentru ziariştii de la The Guardian să-l ironizeze pe rusul care ţine "hăţurile" uneia dintre cele mai iubite echipe din Insulă.

Jurnaliştii au prezentat astăzi un fotomontaj cu patronul londonezilor în straie de cerşetor, cu o pancartă pe care stă scris: "AJUTOR! Plătesc milioane pentru trofeul Ligii Campionilor". Iar cititorii merg mai departe şi îi sugerează lui Roman Abramovici să renunţe la cheltuielile de milioane de lire şi să plătească cîţiva euro pentru turul stadionului Camp Nou: poate aşa va avea ocazia să atingă cel mai important trofeu din Europa.

Abramovici a început iarăşi căutările pentru postul de antrenor, după ce l-a demis pe Carlo Ancelotti la finalul meciului pierdut cu Everton, la finalul sezonului din Premier League. Favorit să-i ia locul italianului este olandezul Guus Hiddink, căruia Abramovici i-a promis un salariu anual de 7 milioane de lire.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (6)
tuby
tuby  •  02 Iunie 2011, 11:53

va inselati cand afirmati ca este una din cele mai iubite echipe din insula. nu este nici macar din londra. arsenal, totenham , west ham sau chiar millwall au mult mai multi fani.

kickerboy91
kickerboy91  •  01 Iunie 2011, 18:46
Postat de blaustein pe 01 Iunie 2011, 15:06

Ba cred ca e si vina lui. El l-a demis pe Mourinho (dupa egal acasa cu Rosenborg) si tot el schimba antrenorii cand i se sc0ala, desi echipa a mers bine, exemplu sezonul asta.A terminat pe 2, MU a mers pur si simplu mai bine, le-a luat fata si in campionat si UCL, nu era chiar un capat de tara. Daca si Man City a ajuns sa fie mai stabila la nivelul bancii tehnice decat ei :)

exact!nu prea ai ce-i reprosa lui ancelotti a terminat pe 2 a prins loc de UCL deci are un merit MU a mers ceas sezonul asta fara dubii mai putin data de 28 mai:(

alexoprica
alexoprica  •  01 Iunie 2011, 15:33
Postat de peruschi pe 01 Iunie 2011, 14:50

Il ironizeaza un frustrat de ziarist, care nu castiga intr-o luna nici macar cat castiga Abramovici intr-un minut! Chiar nu inteleg ce are cu Abramovici, omul asta a bagat sute de milioane de euro in Chelsea, nu cred ca este vina lui ca clubul este incapabil de performante!

in mare el conduce clubul. daca cel desemnat de el ia decizii gresite inseamna ca abramovici a gresit. daca cel desemnat de cel desemnat de abromovici gresete...cam aceeasi situatie. deci primul vinovat este el, la fel ar fi situatia si in cazul meritelor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează