INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Abramovici îl vrea pe Terry afară de la Chelsea!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Roman Abramovici nu mai este dispus să tolereze ieşirile în decor ale căpitanului de pe Stamford Bridge şi i-a informat pe conducătorii echipelor interesate de achiziţionarea fundaşului că este deschis la negocieri.

Implicat în mai multe scandaluri în ultimele luni, Terry a pierdut atît sprijinul conducerii lui Chelsea, cît şi respectul vestiarului, iar varianta unui transfer la o altă grupare din Premier League părăseşte zona imposibilului.

John Terry, 30 de ani, a fost la un pas să ajungă la Manchester City în urmă cu un an, dar o mărire de salariu l-a determinat să rămînă la echipa care l-a propulsat în elita din Premier League.

Oficialii lui Chelsea sperau într-o evoluţie cît mai bună a lui JT în Africa de Sud pentru a-i creşte preţul de transfer, însă eliminarea ruşinoasă din faţa Germaniei a lovit în cota de piaţă a tuturor internaţionalilor englezi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ill7ven
ill7ven  •  30 Iunie 2010, 23:28

Minciuni a la GSP. Terry e simbolul lui Chelsea, acolo se tine cont si de tribune - marketing. Incercati sa faceti jurnalism adevarat, ca sa inventam stim toti.

red_viruss
red_viruss  •  30 Iunie 2010, 22:53

vreau doar sa stiu de unde aveti voi informatia asta. Citesc zilnic ziarele si ascult stirile sportive din Anglia dar nimeni nu a pomenit de asa ceva. Iara s-au trezit romanii mai destepti

kaiser1987
kaiser1987  •  30 Iunie 2010, 20:53

Terry este nr 1 la Chelsea! Ar fi o mare prostie din partea lui Abramovici sa-l vanda! In nationala Angliei principala problema a fost echipa! Se vedea ca nu se cunoasteau superjucatorii din primul 11, se vedea ca nu aveau relatii de joc bine stabilite! Capello se numeste esecul Angliei de la acest mondial! Contacteaza-ma sa facem niste bani impreuna(parior profesionist)!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează