INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Abramovici plătește oricît! El e "Mourinho cel tînăr", pe care vrea să-l aducă cu orice preț: "Pune la punct vestiarul!"

Chelsea e aproape de retrogradare, foto: reuters +1   FOTO
Chelsea e aproape de retrogradare, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 16:38

Mourinho a fost reconfirmat de Abramovici, însă liniștea nu a venit la Chelsea, iar presa din Albion spune că patronul rus a pus ochii pe un antrenor foarte asemănător ca stil cu portughezul: argentinianul Diego Simeone.

Simeone are un contract imens cu Atletico Madrid, valorînd în jur de 31 de milioane de euro pe sezon. În ciuda faptului că Mourinho are o înțelegere pe încă patru sezoane cu albaștrii, startul actualului sezon, cînd campioana a încasat bătaie după bătaie în campionat și în Liga Campionilor, ar duce la a doua despărțire a portughezului în vîrstă de 52 de ani de Chelsea.

Diego Simeone a cîștigat titlul în La Liga, a fost la cîteva minute de Liga Campionilor, pierzînd finala în extremis în fața lui Real Madrid, și este cunoscut drept unul dintre cei mai duri antrenori de pe piață. De ce ar conta asta? Fiindcă presa din Regat speculează o revoltă a vestiarului în fața lui Mourinho, acuzat că își arogă toate meritele pentru succesele echipei.

Argentinianul în vîrstă de 45 de ani nu a jucat niciodată în Anglia, dar este la al patrulea sezon în Spania și e posibil să îl tenteze o schimbare de atmosferă. Pe lîngă banii pe care trebuie să îi plătească lui Mourinho, Chelsea este obligată să achite o clauză de 20 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Simeone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valentiino
valentiino  •  11 Octombrie 2015, 18:23

31 de milioane pe sezon ?????? poate 3.1 milioane....nu cred ca exista salariu de antrenor mai mare decat salariile de top ale fotbalistilor.... gen.....messi sau ronaldo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează