INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS

AC Milan - Juventus 4-2 » VIDEO + FOTO Răsturnare fantastică în derby-ul rundei din Serie A! Clasamentul ACUM

AC Milan s-a impus în fața lui Juventus, scor 4-2 // foto: Guliver/gettyimages +20   FOTO
AC Milan s-a impus în fața lui Juventus, scor 4-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 21:37 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 00:55

AC Milan s-a impus în fața rivalei Juventus, scor 4-2, într-un meci spectaculos din Serie A. În 18 minute, gazdele au reușit să întoarcă un 0-2 în fața liderului. 

Într-un mod complet nespecific campionatului italian, în a doua repriză a meciului s-au marcat nu mai puțin de 6 goluri!

Prima repriză s-a terminat fără ca vreuna din echipe să puncteze pe tablelă, însă a doua parte a început într-un ritm incredibil. Rabiot a deschis scorul pentru oaspeți după o cursă începută în propria jumătate și finalizată cu un șut în vinclu, apoi Cristiano Ronaldo a majorat avantajul „Bătrânei doamne” la 2-0, după ce a finalizat cu sânge rece o minge care a aterizat în spatele fundașilor gazdă.

Meciul părea ca și câștigat de liderul Serie A, care în acel moment avea un avantaj de 10 puncte la șefia campionatului. 

AC Milan a revenit spectaculos

Însă „diavolii” din Milan au avut puterea să revină. Și în ce stil au făcut-o! Zlatan Ibrahimovic a sunat clopotul revenirii după ce a redus din diferență dintr-un penalty comis de Bonucci, iar Franck Kessie avea să egaleze 4 minute mai târziu. La mai puțin de un minut după golul egalizator, Cristiano Ronaldo a pierdut o minge la mijlocul terenului iar gazdele au plecat pe contraatac. Faza a fost finalizată de Rafael Leao, care a adus-o pe Milan în avantaj.

Scorul final a fost stabilit de Rebic în minutul 81, croatul șutând de la 11 metri după ce Alex Sandro, fundașul lui Juventus, le-a pasat adversarilor.

Juventus își păstrează prima poziție, având încă un avantaj major față de Lazio (7 puncte), în timp ce Milan urcă pe locul 5, depășind-o pe AS Roma.

AC Milan - Juventus 4-2

+16 FOTO

Clasament Serie A 

AC Milan - Juventus, echipele de start:

AC Milan: Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Kessié, Bennacer - Saelemaekers, Paquetà , Rebic - Ibrahimovic 
Antrenor: Stefano Pioli 

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Rugani, Bonucci, Danilo - Bentancur, Pjanic, Rabiot - Bernardeschi, Higuain, Ronaldo 
Antrenor: Maurizio Sarri

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia:

AC Milan schimbă antrenorul! Pioli pleacă la finalul sezonului » Maldini va părăsi și el echipa

Inter - Bologna 1-2 // Fiara Conte » Antrenorul lui Inter a urlat la jucători în vestiar: "Dezamăgirea e enormă. Trebuie să vedem cine merită acest tricou!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Iulie 2020, 11:07

Ce blat, taranoilor? Milan nu lupta pt nimic.

696679090441661
Eugen Pan  •  08 Iulie 2020, 10:15

mafia pariurilor italiene..

univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Iulie 2020, 09:55

Hahaha au început blaturile în Italia!! Forța aaa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează