INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCINI DESPRE ARBITRAJ

„Acum, la fiecare greşeală, se comentează”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Antrenorul formaţiei italiene Inter Milano, Roberto Mancini, a declarat vineri că este nemulţumit de faptul că echipa sa este considerată favorizată de arbitri, dar că nimeni nu se referă şi la greşelile comise în favoarea altor cluburi, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

"Mă deranjează faptul că toată lumea discută despre un singur episod în care a fost implicat Inter, în timp ce s-au întâmplat atât de multe evenimente legate de alte echipe şi nu spune nimeni nimic despre ele. A fost golul anulat lui Ibrahimovici sau meciul când am evoluat în inferioritate numerică", a declarat antrenorul lui Inter, Roberto Mancini.

Tehnicianul este de părere că în jurul echipei sale se formează foarte multă presiune tocmai pentru ca rezultatele obţinute să nu mai fie atât de bune. "Se întâmplă ca arbitrul să greşească o dată în favoarea ta, dar nu este nimic intenţionat. După tot ce s-a întâmplat, s-a scris că arbitrii s-au schimbat după Calciopoli, dar acum, la fiecare greşeală, se comentează", a mai afirmat antrenorul.

Internazionale Milano este pe primul loc în Serie A, cu 56 de puncte după 22 de etape, în timp ce poziţia secundă este ocupată de AS Roma, care are cu opt puncte mai puţin.

sursa NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  17 Februarie 2008, 13:35

Bani pe net, foarte simplu, CAM 200 $ tot castigi lunar!CREDE-MA! Asta fac de 1 an si mereu CASTIG, NEFACAND MARE LUCRU! TOT ce trebuie sa faci ESTE sa accesezi LINK-ul:http://bux.to/?r=dontouch SA ITI FACI CONT(dureaza 1 min.) SI APOI SA INTRI IN "Surf ads" SI SA ACCESEZI toate reclamele de acolo - 20 LA NUMAR (fiecare dureaza cate 30 sec.). Poti sa vezi live cati bani iti intra in cont. E foarte simplu. Foarte important, dupa ce va inregistrati dati click pe reclamele de la "Surf Ads" pentru a face bani! intreaba-te .. de ce nu ?

 •  16 Februarie 2008, 15:09

@noname: esti o rusine pt tot ce inseamna limba romana si fair play

 •  16 Februarie 2008, 15:06

@ geolgo: Couto a oprit mingea din drumu ei spre poarta, regulamentul spune clar: penalty si cartonas rosu daca e cazul... sa zicem ca n-a fost cazul de cartonas rosu, desi Couto era pe linia portii aproape... la udinese - inter 0-0 tu spui ca nu e nimic de comentat, ca a fost fara cadouri.. hai sa comentez eu ce nu vrei tu: inter a jucat in 10 oameni aproape 70 de min, pt 2 faulturi de joc, pt care Cesar a primit 2 cartonase galbene in 1 min. Sa-mi spui mie cand Maldini sau Del Piero fac 2 faulturi de joc in 1 min si arbitrul le da 2 galbene Ti-as comenta fiecare remarca, dar nu are sens

Vezi toate comentariile (18)
Comentează