INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  APARIȚIE

FOTO Adelina Chivu, apariție la TV după 8 ani de zile » Cum arată acum soția fostului căpitan al României: „Ne mai certăm, dar nimic grav!”

Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată după o pauză de 8 ani. +27   FOTO
Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată după o pauză de 8 ani.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 03:42 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 03:42

Adelina Chivu (41 de ani), soția fostului mare internațional Cristian Chivu (42 de ani), a apărut pentru prima dată într-o emisiune televizată după o pauză de 8 ani. 

Adelina și Cristi au un mariaj trainic de 15 ani. Cei doi au împreună două fete, Natalia și Anastasia. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a vorbit despre secretul relației lor. 

FOFO. Adelina Chivu, apariție la TV după 8 ani

FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
+23 FOTO

„Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În weekend nu suntem niciodată împreună. 

Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul.

Acum am aflat că se numește nunta de cristal. Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul.

Are meciuri din trei în trei zile (n.r. antrenor la Inter U19).  Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai”, a povestit Adelina Chivu în emisiunea „La Măruță”, într-un dialog cu Adela Popescu. 

Sunt lucruri care mă enervează la el, sunt 100% că și el are chestii care îl enervaeză la mine. Important e să ajungi să tolerezi defectele, să te obișnuiești cu ele
- Adelina Chivu

VIDEO. Plânge Valea Domanului » Stadionul „Mircea Chivu”, din Reșița, vechi de aproape un secol, își trăiește în uitare ultimii ani

Citește și alte știri de actualitate:

Florin Răducioiu, alarmat de declarațiile lui Dino Baggio: „Mâine sun doctorul. Nu știu ce luam, făceam perfuzii cu un lichid roz! La Milan luam medicamente”

VIDEO + FOTO Românca Ana „ANa” Dumbravă e cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume! Premiată într-o gală fastuoasă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  20 Ianuarie 2023, 18:43
Postat de BindenDanDat pe 20 Ianuarie 2023, 17:31

Pamant de flori, zici, ei? De-aia va imbracatsi in negru permanent, doamna?

Doamna? Lol. Daca viața v a afectat în vreun fel, atunci apelați cu încredere la medic! Acum este momentul!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  20 Ianuarie 2023, 17:31
Postat de Dontlookbackwithanger pe 18 Ianuarie 2023, 10:16

Că tu-i fii ceva fotomodel! Pămînt de flori!

Pamant de flori, zici, ei? De-aia va imbracatsi in negru permanent, doamna?

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  20 Ianuarie 2023, 15:52
Postat de BindenDanDat pe 20 Ianuarie 2023, 15:36

Si totuși, legea presupune că - în fapt - nici nu exiști.

Ești plin de zicale ca și WC ul de ..... Hai mah copile,nu mai sta pe internet! Ești cel mai bun exemplu, că la unii, internetul dăunează !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează