INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Adevărata luptă se va da în ultimele 5 etape din Spania » Cum arată programul Barcelonei și Realului + SONDAJ Cine ia titlul?

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:20

Real Madrid a pierdut El Clasico și, odată cu el, și prima poziție în clasament. Barca e acum lider la golaveraj, ambele având 75 de puncte.

Meciul direct de pe Bernabeu s-a terminat 3-2 pentru catalani. Golurile au fost marcate de Casemiro și James, respectiv Messi (2) și Rakitici.

Urmează 5 etape de foc, care vor decide câștigătoarea titlului în La Liga. Programul îi avantajează în continuare pe madrileni, care au și restanța cu Celta Vigo de disputat, în plus față de meciurile pe care le va juca Barca.

Iată programul celor două:

Etapa 34
Barcelona - Osasuna
Deportivo - Real Madrid

Etapa 35
Espanyol - Barcelona
Real Madrid - Valencia

Etapa 36
Barcelona - Villarreal
Granada - Real Madrid

Etapa 37
Las Palmas - Barcelona
Real Madrid - Sevilla

Etapa 38
Barcelona - Eibar
Malaga - Real Madrid

Cine ia titlul în Spania?

Barcelona
Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Aprilie 2017, 11:45

barca, cu 5 puncte mai mult decat real

danut1971
danut1971  •  24 Aprilie 2017, 20:20

real va lua titlul

dchldiu
dchldiu  •  24 Aprilie 2017, 15:09

Dupa cat de orbi au fost arbitrii in meciul de ieri (sa nu vezi offside-uri de 1-2 metri din pozitii statice) este greu de crezut ca Real va mai putea pierde campionatul. Ramos nu va sta pe tusa 3 etape ca Neymar (vezi gestul identic - aplauzele lui la iesirea de pe teren), ci sigur 2. Casemiro a fost iar iertat de eliminare, al doilea meci la rand (dupa tragi-comedia lui Kassai cu Bayern). Jocurile cam sunt facut pentru ca Realul sa bifeze o noua dubla CL + La Liga. In rest, la jocul aerian nu-i bate nimeni, iar daca te ajuta si arbitri si nu dau offside nici atunci cand e evident... nu mai e de comentat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează