INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL WAHDA U21

Adi Mutu merge perfect în Emirate! E lider cu echipa sa: „Nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului”

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 15:40

Lui Adrian Mutu, 40 de ani, îi merge bine în Emiratele Arabe. Echipa pe care "Briliantul" o antrenează, Al Wahda U21, are un parcurs perfect, fiind pe primul loc în campionatul de tineret din Emirate. 

Trupa lui Mutu a adunat maximum de puncte în primele 4 etape. Mai mult decât atât, elevii lui Adi au și un golaveraj foarte bun, cu șapte goluri marcate și niciunul primit.  

GSP l-a contactat pe tehnicianul român, iar acesta a detaliat munca sa de la Al Wahda: „Cei de aici vor de la mine să produc jucători pentru echipa mare. De când am venit, am dat zece jucători la prima echipă. Toți au debutat de-a lungului sezonului trecut și a acestor patru partide din stagiunea curentă. În momentul ăsta am cinci jucători convocați la echipa națională olimpică U23 și patru fotbaliști la U19. Asta nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului”.

29 de meciuria adunat Mutu pe banca celor de la Al Wahda U21, având 19 victorii, 7 remize și 3 înfrângeri

„Câștig foarte bine. Mult peste ce e în România. În comparație cu antrenorii din Liga 1 aș fi pe locul 2 acum. Eu am plecat din România pentru că vreau să învăț această meserie. Și vreau să o învăț foarte bine pentru că mi-am propus să ajung la un nivel mai înalt decât unde sunt eu acum sau Liga 1 din România” 
Adrian Mutu, antrenor Al Wahda U21, la „Prietenii lui Ovidiu" 

„Șeicul nu se bagă la echipă, în schimb, îți oferă totul. Sunt condiții bune. Top, super! Baza echipei are opt terenuri, hotel, balon, teren de handbal, volei, baschet. Au condiții de nota 10. Baza e în mijlocul deșertului, dar e cu totul altceva, e ceva extraordinar”
Adrian Mutu, antrenor Al Wahda U21, la „Prietenii lui Ovidiu" 

A fost dorit de Botoșani și FC Argeș 

Mutu a fost aproape să revină în România în urmă cu câteva săptămâni. Conform surselor GSP, „Briliantul" a fost căutat de FC Botoșani din prima ligă și FC Argeș din liga secundă, dar fostul mare atacant al naționalei a preferat să rămână în spațiul arab, acolo unde câștigă mult mai bine decât nivelul din România și este foarte bine văzut de conducerea celor de la Al Wahda. 

Vezi și:

Tătărușanu îi dă frisoane lui Neymar! Brazilianul nu poate să și-l scoată din cap: „Scotea toate mingile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jedela
jedela  •  26 Octombrie 2019, 17:03
Postat de alenb pe 26 Octombrie 2019, 03:51

Mai pleaca antrenori la arabi dar chiar sa ajungi sa antrenezi echipa de tineret a unui club oricum obscur parca e un pic ridicol, cel putin cand porti un nume in fotbal.

Cand esti aproape sau ai ajuns la fundul sacului te duci si antrenor prin desert. Sa ramanem realisti,cei care se duc acolo o fac pt finante ...nu palmares sau alte alea.

alenb
alenb  •  26 Octombrie 2019, 03:51

Mai pleaca antrenori la arabi dar chiar sa ajungi sa antrenezi echipa de tineret a unui club oricum obscur parca e un pic ridicol, cel putin cand porti un nume in fotbal.

luker
luker  •  26 Octombrie 2019, 00:10

Acolo poate antrena. In Europa nu are loc nici la Pitesti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează