INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Adrian Mutu, printre cei mai superstiţioşi jucători din lume

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Internaţionalul român Adrian Mutu este considerat de FIFA unul dintre jucătorii superstiţioşi ai lumii, iar într-un studiu publicat pe site-ul oficial al forului se spune că atacantul Fiorentinei poartă mereu lenjerie intimă de culoare albastră pentru a-i purta noroc.

"Ca orice sport, fotbalul nu este unul lipsit de superstiţii ale jucătorilor. Lista acestor obiceiuri mai ciudate este destul de lungă, iar printre cele mai practicate ritualuri este acela de a purta aceeaşi lenjerie intimă meci de meci.

Aşa procedează românul Adrian Mutu, dar şi fostul portar al naţionalei Columbiei, Rene Higuita, cei doi purtând întotdeauna lenjerie intimă de culoare albastră. Poratrul columbian a spus că a deprins acest obicei la sfârşitul anilor 1980, după ce a fost la o ghicitoare împreună cu un coleg, iar aceasta le-a spus că au fost blestemaţi", se arată pe site-ul FIFA.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează