INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

Adversarii lui Petrescu: "Lumea s-a prins de tactica lui, trebuie să schimbe ceva" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Fostul antrenor al lui Luch - Energia, Leonid Nazarenko a vorbit despre tactica pe care o aplică Dan Petrescu la Kuban, fiind de părere că tehnicianul român ar trebui să opereze cîteva modificări în strategia de joc pentru a continua să aibă succes în liga secundă din Rusia.

"Kuban îşi începe atacul încă din apărare. Au jucători rapizi în faţă, Kalimullin, Bucur şi Nikezici, iar Petrescu se foloseşte din plin de asta. De obicei, prima pasă e una lungă şi se speră ca unul dintre oamenii din atac să facă ceva cu ea. E adevărat că joacă urît, însă obţin rezultatele pe care şi le doresc.

Mai devreme sau mai tîrziu, adversarii se vor obişnui cu tactica lui Kuban şi atunci le va fi din ce în ce mai greu să bată. Petrescu spune că joacă mai bine în deplasare şi asta e adevărat, acolo are mai multe spaţii. Acum să vedem ce va face în pauza competiţională, e nevoie de ceva nou", a spis Nazarenko în Sport Express.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
masteradoo
masteradoo  •  07 Iunie 2010, 19:05

La fel ar juca si Mourinho cu jucatori de genul asta. Da-i lui Petrescu si doi mijlocasi de creaie valorosi, si o sa vezi ceva mai mult de la el.

spivak
spivak  •  07 Iunie 2010, 15:55

Si in Romania se spunea ca are un joc simplu, dar uite ca a luat titlul si s-a descurcat in Liga Campionilor. O sa faca la fel si in Rusia. Mai bine simplu si eficient, decat complex si slab (ca Razvana).

vladutz13
vladutz13  •  07 Iunie 2010, 15:54

Si ce daca se prinde lumea de tactica lui? :)) Si in Romania toata lumea stia cum joaca Petrescu, si in Liga au stiut, si la ce le-a servit?? :)). Una e sa stii, si alta sa combati :). N-are niciun motiv sa-si schimbe tactica, nu are pe Messi in echipa, si nu-l pot bate :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează