INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

”Afacerea ultimilor 50 de ani”! » Mutu prezentat oficial la Cesena

Mutu a ajuns gratis la Cesena
Mutu a ajuns gratis la Cesena

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 20:32

Rino Foschi, cel care l-a dus la Inter în 2000, crede că dacă Adrian va da 60 la sută din potenţial va fi noul idol al trupei lui Giampaolo.

Mutu şi-a început aventura la Cesena, care ieri l-a prezentat oficial. Atacantul de 32 de ani le-a promis fanilor că s-a schimbat şi că nu va repeta greşelile din trecut: "Am vîrsta şi experienţa necesare ca să fiu un exemplu pentru colegi. Mental sînt pregătit şi sînt fericit că voi juca aici".

Mutarea gratis de la Fiorentina a stîrnit entuziasm nu doar în oraş. Rino Foschi, actual director sportiv la Padova şi cel care l-a dus pe Adrian în Italia, pariază cu ochii închişi pe român.

"Îmi amintesc ziua în care, acum mai bine de zece ani, m-am suit în maşină cu paznicul stadionului Manuzzi şi am plecat de la Cesena la Bucureşti. Prin intermediul agentului Becali am reuşit să-l aduc la Inter şi ştiu exact şi suma de transfer: două miliarde de lire vechi. E o persoană foarte serioasă şi de încredere, unica sa eroare e că şi-a ales prost amicii. Dacă Mutu va folosi doar 60 la sută din capacitate, Cesena a făcut afacerea ultimilor 50 de ani. Acolo va găsi atmosfera propice să revină la vîrf. Tifosii au înnebunit după el şi lui Mutu îi place să devină noul lor idol".

"Mutu poate fi Roberto Baggio al Cesenei, însă şi un star trebuie să muncească pentru colegi!" (Azeglio Vicini, fost selecţioner al Italiei)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
forumeer
forumeer  •  08 Iulie 2011, 03:44

Ma bucur ca a ajuns undeva unde e apreciat! Sper sa nu uite si de nationala, suntem la pamant fara el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează